Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

8.6.09

MY BLACK & WHITE SIBLINGS!!


Tadaaa!!!!! errrrrkkk...... silap Upload lak......

..

..

..

..

..

..

SCROOL LAGI

..

..

..

..

..

..


Yang ni baru BETUL!!


inilah dia


PERMATA HITAM PUTIH

En. Mohd Lazim : My Abah & Puan Rosadah : My Mak

MySpace

(Hitam: MaMa & Ezad / Putih: Emah & Ejai)


Dari DULU hingga KINI, kami sering diperbandingkan oleh org ramai sbb WARNA KULIT kami yang sangat CONTRAST.. Namun KAMI bangga kerana kami rasa kami UNIK!!


Persamaan ketara kami: RAMBUT & KENING

MySpace

Ada lagi persamaan antara kami,

..

..

..

tunggu jer Next Entry!!

13 ulasan:

MariaFaizal berkata...

ho ho..
Memang mcm tu MaMa..
Colour yg contrast also happening in my family, hehe...

Setiap insan ada kelebihan masing2 kan? And skin colour bukan la penentu kejayaan kita.We are equal in God's eyes (only level of iman determines our place whether up or down there :).

Pics yg sangat retro & MaMa sangat cute!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Maria:

Time kecik2 dulu, kalau org cakap kita tak cantik cam adik, mesti MONCONG jer mulut.. kdg2 nangis pikir napa aku gelap..

Tapi tu lah, cam Maria cakap.. Warna Kulit bukan penentu kejayaan kita di Akhirat sana kan??

p/s: Rindu lak nak jadi budak kecik kembali... :P

~Cinta Cukulet~ berkata...

hehe..adik beradik saya pun hitam putih jugak...huhu

atty's berkata...

atty ngn adik pun berlainan kaler kulit..hehehe..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

hihik... Samalah kita yer!!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

CC & Atty:

Ingat lagu Micheal Jackson

"BLACK or WHITE"

:D

Dj Epoi berkata...

Walaweiiiiiiii

Hehehehehe....
Memang susah nak carik BAKA camnih nih hehehhehehe.....
Setiap orang punya kelebihan yg tersediri......Ma..

Ma...sorry arrrr tak dapat nak gi Terjah Mam kat sana hari tuh!!!
Cbuk gila babai siut!!!

Lenkali arrrrrrrrr....Tq

ibu_umairah berkata...

sama lah tu...kter pun ada hitam putih...he.heeee,.heeee

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

DJ Epoi:

Hahaha... nasib2 jer orang nak dpt selang seli itam putih ni... hehe.. gurau jer...

betoi tu, setiap org ada lah keistimewaan tersendiri kan?

Tak pa, lain kali bila balik Kedah, boleh singgah lagi...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

iBu Umairah:

hehehe... ibu umairah yg itam @ putih?

:P

SYAbAR berkata...

Tak kisah la mama, janji sihat tubuh badan, cerdik dan menggembirakan orang sekeliling

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

betoi tu Kak Syabar!!

Cuma org tua2 kat kampung dulu2 suka beza2kan org ikut warna kulit... kecik ati betoi!!

ada gak yg kata kita ni anak keling laa... mak jumpa tepi jalan la...

Hope org skrg dah tak kolot camtu...

tak baik tau beza2 camtu..

CuTeMiUt78 berkata...

heh..heh.heh..heh.. tak kira la warna putih ke hitam ke.. yg penting mama semua adalah adik beradik kan..

My BeautyFull Followers