Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

26.6.09

MAKAN DI MANA TU?

Makan di TESCO MERGONG jer.. Kami sekeluarga DINNER kat sana semalam, pastu anak2 pegi main jap kat TESCO PLAYLAND. Pas dorang main, kami terus shopping barang dapur.

p/s: Minuman tak sempat nak SNAP la pulak.. hehehehe....


Chicken Chop - Achik Zamir


Claypot Kuey Teow- Along Zaimi


Claypot Yee Mee (Tom Yam) - DJ Rosli


Fish & Chip - MaMaQayPo & Achu Fizi


Special LaiChiKang - Angah Mizi


Achu Fizie & rakan baru


**********************************************************

On d way balik, Achu Fizie tidur atas kereta.. sampai je kat umah terus CERGAS.


main TOLOCAR


TAWAF satu rumah

PANJAT Sofa

So, nak tak nak terpaksa lah MaMa LAYAN Achu Fizie bermain sampai jam 2 pagi.. memang LETIH melayan SUPERBABY sorang ni!!

MySpace

Nasib baik hari ni JUMAAT (Kedah Cuti yer).. Leh bangun LEWAT sikit.. hehehehe!!!

23 ulasan:

Rinna berkata...

Seronoknya jalan2 carik makan yer Mamaqaypo..:)

JOY Eisk berkata...

nk ikot..x ajak pon!

mama uzma berkata...

mama...
iena klu balik kedah mesti gi tesco mergong...nanti klu balik iena gitau...hihi..

iesma berkata...

masya'allah...
sgt tgerliur tgk makanan2 tersebut..
huhu..nak gak...slluuurrpppp!!!
:))

CINTAMANISZ Lite berkata...

Sdp pulak nengok angah mizi makan spesel laicikang.

Ikhlas; peminat laicikang..hehe.

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

dulu Tesco Mergong la..Pot ieda lunch tau..heheh..x der la tmpt lain...byk choice kan..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Rinna:

Sekali sekala... Kacao abah dorang ajak jalan2... :D

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

JOY:

Nak ikut ek? Lain kali lah yer... :P

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Mama Uzma:

Ok ... nanti balik Kedah, ROGER2 tau!!!!

Kita Dating kat Tesco Mergong.. hehehe

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Iesma:

Isshh... DIET dulu... nanti dah dpt berat ideal, baru makan2 yer.. :D

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

@LoNa:

Suka laicikang ek? Mama kureng sikit, kalau ais kacang boleh lah layan jugak... :D

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

MaMa AyIn:

mmg banyak Choice.. lepak satu tempat, leh order macam2.. anak2 pun tak kacao sgt sbb ada PlayGround kat sebelah FoodCourt tu..

Nanti nak jumpa kat Tesco ker? :P

~Cinta Cukulet~ berkata...

superbaby..patutlah aktif hehe...nasib baik tak boleh terbang hahaa

CuTeMiUt78 berkata...

eemmm sodapnya... nak cikit.. heh..heh..biasa la budak tgh aktif kan.. gitu la

Dj Epoi berkata...

Salam MA!!

Gua suker tgk Gibik2 tuh pakai seluar merah lobang2 tuh heheheh Cute siut!!!

Advance dah lani......kat Aloq Setaq......siap dah ada TESCO lanih noooooo

Wan Anis Sorfina berkata...

2 pagi? hah?

Fariena berkata...

bestnyer makan2 ..... nak sikit.

kakyong berkata...

best nya, kat TESCO pun ade makan sesedap tu.. kat Ipoh ni, hmm, ade gak, tp sekali try terus en ayah tak mo dah..

pastu byk plak stall yg mcm di alibaba kan.... jadi was-was plak dibuatnya... kuikui..

kakyong berkata...

mama,

lupa nak gtau, anak2 kakyong pun sama.. terutama anis & aliya.. letih tau melayan depa main sampai 1,2 pagi.. tu pasal kdg2 lepas maghrib @ isyak kena layan depa main cukup2, bior depa cepat letih.. kalo tak ibu lah yg tak dpt nak tido awal...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

CintaCukulet:

Nasib baik tak ada kain MERAH kat belakang baju tu, kalau idak, dah TERBANG dah tu... hehehehe :P

__________________________________

CuteMiut:

Mmg LETIH sementara nak BESAR nih... macam kerenah yg berwarna warni keluar dari budak2 ni... hihik :P

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

DJ Epoi:

Tu laaa... lain kali balik Alor Star lama2 sikit no... saksikan pembangunan yg makin PESAT dah la ni kat SINI... Bandaraya katakan... huhuhu

"Seluar Merah" tu sebenarnya "Lampin Mesra Alam"... Guna, basuh & guna semula... sampai BILA2 selagi tak REPUT.. :D

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Wan Anis:

BETOI... tak TIPU.. mmg sampai 2 pagi... LETIH tau!!!!

__________________________________

Fariena:

Jom Mai KEDAH... kita makan2 ramai2.. hehehe

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Kak Yong:

mmg kat TESCO Mergong ni byk pilihan makanan.. Mai lah Kedah.. kita pi makan2 sama2..

Dak2 yg baru DAPAT KAKI ni mmg suka sgt BERJAGA... Tak tau LETIH lak tu.. Sementara nak BESAR, cam ni lah... :D

My BeautyFull Followers