Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

21.6.09

CONTEST AKSI MENARIK : STICKY MODE


** klik atas GAMBAR utk LINK ke MaMa-Uzma Blog **


CONTEST ni anjuran MaMa-Uzma..
  • contest bermula dari 8 June-21 June 2009
  • contest ni akan di tutup pukul 10pm pada 21 June 2009
  • keputusan akan diumumkan pada 6 Julai 2009
ada dua (2) kategori
  1. umur dari 2 bulan hingga1 tahun
  2. umur dari 1 tahun ke 3 tahun
terbuka BOYZ or GULZ


MySpace

p/s: hhmmm... sound interesting.. MaMa nak juga JOIN kan si Achu Fizie utk MEMERIAHKAN CONTEST ni...

KALAH MENANG itu kita kira belakang2 yer!!!!


**************************************************************************

Dearie MaMa UzMa.....

INI ADALAH AKSI TIDUR YANG PALING MENARIK DARI ACHU FIZIE

Nama Penuh: Muhammad Rafizi b. Rosli
Umur Anak : 1 Tahun
Kategori : 2 (1 tahun ke 3 tahun)
Slogan : Juara Mimpi!!


Sebab memilih gambar ini:

Hmm... Nape ek? Tah ler.. biarlah org lain yg menilainya.. but for MaMaQayPo.. Achu Fizie Looks CUTE dlm PIC ni.. tu jer!!
Achu Fizie mmg LASAK giler time tidor, dlm mggu ni dah 3 kali jatuh katil.. bila kita letak tidor kat bawah, dia sendiri akan panjat katil utk cari posisi di tengah2 rakyat jelata umah ni... hehehe


MySpace

P/S: Kepada MaMa2 Bloggers sekelian, Jom aaaa... ramai2 kita HAVOC kan Contest ni....

32 ulasan:

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

ala..ayin dah 4 tahun..x dpt arrr nk masuk contest nie..huaaaaaaaaaaa...
Wish u Luck..Mama & Achu Fizie...

~Cinta Cukulet~ berkata...

comelnya achu fizie tidor..nampak pusat..awww heheheee

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Ieda:

Takpa.. pas2ni mesti ada lagi Contest lain lak kan?

MaMa 1st Time nih... saja jer nak COBA2... :P

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

CintaCukulet:

hehehe... tu POINT utama!! hahahaha :D

Cik CT berkata...

achu fizie tido cekci la...Mama, amik la gambaq tido pakai CD...:)

MariaFaizal berkata...

Isn't Achu Fizie the cutest? hehe..So adorable!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Cik CT:

Ada juga PIC Achu tidoq guna CD, tapi tak de yg pelik2 agi.. kalau ada, nanti mama upload k!!

:P

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Maria:

hehe... biasa2 jer... :P

| eus | berkata...

haros join ini contest!!!!
dasat achu fizie tdo...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Eus:

Boyz mmg tidor dasat kan? :P

CuTeMiUt78 berkata...

eemmm.. kita pun baru nak join contest ni.. tgh cari gambo mirul tido.. memang cute la achu fizie.. :D

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

CuteMiut:

Jom ramai2 kita HAVOC kan Contest TIDUR ni... hehehehe!!!!

Dee berkata...

wah..good luck eh mama..cute je tgk achu fizie tuh..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Dee:

Thanks yer Dee!!... Saja jer syiok2 join contest tu... hihik!!

atty's berkata...

gudluck sapa yg masuk contest..kalo atty ade baby pun atty dah joing..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Atty:

betoi kan Atty... leh tambah kenalan lagi...

JM berkata...

alaaamakkk... takde anak lg laa..melepas nk menang moto...

ehehe

ape2 pon contest yang menarik

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

JM:

iyolah tu... :P

niza berkata...

good luck achu fizie!!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Ten Q Aunty Niza!!!! :D

Dj Epoi berkata...

Kompom Menang weih!!!!!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

DJ Epoi:

Tak mengharap sgt pun... JOIN utk suka2 jer....

adda berkata...

waa.. sgt mengancam acu fizi tido.. ada can menang nih.. nanti nk tgk laa syafi ada aksi menarik tak? tingin la pulok hehe

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Adda:

Join jer... kalah menang tu adat bertanding.. hehehehe!!!!

Dj Epoi berkata...

Salam ...weih!!!

Bila Gu layan balik Entry yang tertinggal ...Gambaw dalam ......ENTRY Techician tuh.....
Gambaw Blog Gua arrrrrr


waawkawkakwkwawa!!!!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

mmg pun Blog EPOI... heheheheh

echah_syed berkata...

tomei tomei tomei sgt.. :D

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Ten Q kak Chombi...

D'Rimba berkata...

Juara dah kak adik-adik SMK berhampiran rumah, lagu dan puisi peringkat K.L. Kebangsaan bulan Ogos di Sabah nanti. Cikgu diapun melompat girang masa kena umum juara....

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Tahniah D'Rimba:

Berbaloi baloi lah USAHA anda & adik2 tu...

TAHNIAH sekali lagi!!!

kakyong berkata...

wah... kan main lagi gaya dia tidur....
gud luck mamaqaypo

kakyong tak buat2 lagi entri... hahahah.. tgh penin nak pk slogan...

walhal, banner dah byk hari ku naikkan di blog... kihkihkih...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

KakYong:

SLOW2... jln terlampau SLOW dah laa....

Takut TERTINGGAL terus... hehehehe

My BeautyFull Followers