Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

28.6.09

MAAF SEMUA


SALAM...

Maaf sebab tak sempat MELAWAT Blog anda semua @ meninggalkan JEJAK kerana anak2 kurang sihat, terutama Achu Fizie..

a. Along Zaimi kaki nya kena EKZOS.. skrg dah MELECUR

b. Achu Fizie lak THRUSH (kulat) dlm Mulut + Demam + Muntah


Mmg teramat RINDU pada coretan anda semua... So Sorry yer!!!

Kepada yg meninggalkan JEJAK di Comments & ShoutMix... TEN Q banyak.. InsyaAllah, jika keadaan kembali stabil, MaMa akan membuat KUNJUNG BALAS ke Blog Anda semua..

C U Really Soon!!!

15 ulasan:

princess hearty berkata...

moga anak2 mama cepat sembuh ye...

Tirana berkata...

Semoga anak-anak mama cepat sembuh...Melayan anak lebih utama dari melayan blog kan?

mama uzma berkata...

mama...
kesiannya anak yg kaki melecur tuh...moga kedua2 anak mama cepat sembuh ye....amin..

Fariena berkata...

get well soon my dear!!!!

iedaLUVsham berkata...

ololol..cianyer bdk2 tu, xpe..uruskan mereka dulu mama, mereka lebih penting, take care! =)

adda berkata...

kesian anak2 mama qaypo.. dulu syafi penah kena oral thrush gak.. sgt kesian.. nak minum susu sgt le menderita.. semoga acu fizi cpt sembuh.. along zaimi pn semoga cpt sembuh (p/s: kami 6 org adik beeradik sume ada cop ekzos kt kaki memasing..)

R LEeN berkata...

siannye....
xpe layan la anak2 tu dulu....
mesti merengek jek diorang kesakitan kan...

mRs.jUkoGYu berkata...

harap anak2 mama cepat sembuh yea...

CINTAMANISZ Lite berkata...

Camtu laa budak2 lelaki ni yg diorang kena lalui utk proses keremajaan, hehe. Nk bagi semangat diorang lagi kental...

Semoga beransur pulih..

SYAbAR berkata...

InsyaAllah, semua anak2 mama akan cepat sembuh dan kembali riang seperti selalu tu.

Yang memecur kena ekzos tu, cuba rendam dgn air garam laut mati cosway. Cepat sembut dan kurang parut. Cubalah...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

princess hearty / Kak Tirana / MaMa Uzma / Fariena / iedaLUVSham / adda / RLeen / mRs.jUKoGYu / CintaManisLite / Kak SyaBar:

Ten Q di atas SOKONGAN & NASIHAT dari Anda Semua... Alhamdulillah... budak2 ni dah beransur PULIH...

Ten Q again 4 being so CARING!!!

p/s: Masih belum FREE lagi... curi2 masa yg kontot buka Blog.. hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

alahai kesiannya.. semoga anak2 kembali sihat hendaknya..insyallah

Wan Anis Sorfina berkata...

get well soon ank2 mama! fries2 apa ceta ma? hehe

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

CuteMiut :

Ten Q yer!!

__________________________

Wan Anis:

FRIES dah POST pada yg BERHAK!! hehehe

揚州炒飯Penny berkata...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

My BeautyFull Followers