Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

22.6.09

KA KI KU KE KO


CANTIK tak kaki kasut Achu Fizie? Kasut Murah jer...



1st Time Achu Fizie pakai kasut.. baru DAPAT KAKI lah katakan..
selalu pakai stokin jer..



Kesudahannya.. DUDUK juga yg BEST!!!


p/s: Upin & Ipin ke ni?

MySpace

haHAhaHAhaHAha

34 ulasan:

Eiba berkata...

Ya Allah...Gebunya kaki...nak geget...nak geget... X nampak da kasut tu... Tapi kaki tuu... Tolong geget banyak2 ya MA...geram nih...

MariaFaizal berkata...

Geram nya auntie tengok kaki yum-yum Achu!!! Yummy!!!!! :D
Kiss siket? Alaaa...boleh la...So cute Achu Fizie :)

10 berkata...

amboi.... comeiiiinyer kaki tu...

kuIna LadyInRed berkata...

cute... tak lama lgi berlari keliling halaman la pulak.. dh dpt kasut!

atty's berkata...

wah achu dah pakai kasut ..lepas nie leh beli kasut bola,,lak

SYAbAR berkata...

mama,
tembamnya kaki dan betis Achu. Geram tengok.....

neezareef berkata...

mama afiq pn kan haritu sy pkaikan kasut dia hentak2 kaki kaku x ley jln..pstu dia step 1 ..step 2..pstu jln terus kongkang kelako giler..

tp skang afiq dah laju jln pkai ksut..kekekeke

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

tomeynyer kaki..heheh.bam2 gak betis tuh..

MamaVogue berkata...

Gebunya kaki die....

~Cinta Cukulet~ berkata...

demoknya kaki dia..heehee

Tirana berkata...

Comelnya selipar..padan dengan kakinya yang gebu...

CuTeMiUt78 berkata...

wah.. gebus la kakinya.. tomei je kan.. pakai kasut.. :D

Dee berkata...

wah..dh pandai jalan ek..mesti kelakar tgk dia jln kan..kedek2..

TiNiE berkata...

aiyooo manyak debot itu kaki...
haruss geget sedapp tu...
hahahaha

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Eiba:

Tak der GEBU mana lahhh...

nanti MaMa tlg GEGET kan... hahahahaha.....

_________________________________

Maria:

Dah Tolong KISS utk Maria... hehehehe..

Achu lari2 kan MUKA cam Mr.Bean.. huhu

Rinna berkata...

Alaa tomey2 nye kaki Acu..geram jer tgk..cam nak cubit2 jer.. :)

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

10:

Ten Auntie Ben10.. uik silap lak..

Jgn maree.. Gurau jer...

_____________________________________

Kuina:

Tu laa... PAS NI main Kejar2 ler pulak.. MaMa dah nak kena start Warm Up lah skrg ni yer...

Fooh Fooohh Fooohh... (baru abis Warm Up.. terus semput) :P

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Atty:

Mmg dlm perancangan ... bagi dia biasa2kan diri ngan kasut selipar ni dulu...

___________________________________

kak Syabar:

GERAM? Sabar...... Sabar....

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Neezareef:

Budak2 time baru pandai jalan + 1st time pakai kasut mmg Kelakar kan?

Jalan pun Kongkang + hoyong hayang...

Cam TeleTubbies... hehehehe

____________________________________

MaMa aYin:

Tak der la BAM BAM sgt pun... mungkin FOKUS dekat sgt kot.. tu yg nampak BAM BAM...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

MaMaVoGue:

Sib baik BabY BOY... hehehe

kalau idak, mmg LAKU kaki ni nanti.. :P

_____________________________________

CC:

Demok ker? cikit jer....

tapi sedap gak aaa.. kalau Achu naik pijak belakang badan ni...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

TiRaNa:

Mmg Comey selipar tu, lagi pun 1st time nak ngajar pakai KASUT... cari yg sempoi2 dulu ...

____________________________________

CuteMiut:

Tak der lah SEGEBU Amirul awak tu... :D

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Dee:

Mmg kelakar... Cam TeleTubbies yg warna MERAH tu...

___________________________________

TiNie:

Jom GEGET sama2... JOM JOM...

___________________________________

Rinna:

hehehe... Jom kita CUBIT.. nanti merah2 terus...

Fariena berkata...

bestnyer dah dpt kaki yer..
dapat selipa baru heheheh

Dakjaat™ berkata...

berisinya kaki ... :) cukup makan sangat.. nak jadi anak mama la camni .. hhheheeheh!

niza berkata...

kasut baru ye...pasni penatla mama nak kejar dia plak...hehehe...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Fariena:

Bila dah DPT KAKI.. otomatik kena Hadiah KASUT.. hehehehe

___________________________________

DakJaat:

MEH Transfer ke KEDAH... hehehehe!! :P
___________________________________

Niza:

Jom aaa join main kejar-kejar (Aci Ligan)... SYIOK ooo.. kalau tak SEMPUT laa...

p/s: Tingat time budak2 lak ....

mama uzma berkata...

bestnya bila anak da berjalan..

mcm uzmax pandai jalan berlagak mcm da pandai jalan...x kira kat mana nak suruh letak bawah...
ishh ada ke patut..

adda berkata...

hmm.. berketul2 kaki achu fizi.. rasa cam nak geget2 jer ala2 kfc.. sgt tembam laa..
achu fizi lepas ni leh la main kejar2 dgn syafi yekk

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

mama uzma:

Milestone budak2 tak sama.. ada yg lambat jalan, tapi ringan mulut.. yg awal berjalan, berat mulut.. ada yg datang serentak.. macam2.. hehehe

Esok Lusa pandai jalan la Uzma tu.... takut MaMa dia lak letih nak kejar.. :P

_________________________________

Adda:

Syafi mesti dah pandai LARI kan? Capek laaa MaMa dia skrg ni, terus tak gumuk2 dah...

p/s: Syafi mmg CUTE.. suka senyuman dia...

mummYaeesh berkata...

comey jerk hikss...gomok2 jerk jari dia..woohoo

sharewithOya berkata...

mama Kpo... achu fizie sama besday ngan acik oya la.... umuq je len... 24 mei ek... best la dah boleh jalan, hamzah baru berdiri je dan pegang2 kerusi, dinding kalo nak jalan... sikit lagi dia pun dapat kaki...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

MuMmY Yaesh:

GOMOK ek? Leh la tahan.. tak der a CHUBBY sgt pun.. BIG SIZE jer si Achu ni...

____________________________________

Oya:

Hamzah dah berapa bulan? Pas ni Oya lak main kejar2 ngan Hamzah yer?

p/s: Birth Achu Fizie 24.5.2008

kakyong berkata...

aliya belu dpt kasut lagi.. walaupun baru dpt 2,3 tapak berjalan.. Aliya malas sikit jln.. anis dulu, kejap jer, baru jer seminggu dpt berdiri, dia terus gagah berjalan, walupun senget2 & harus depa tgn luas2 (nak bg imbang..)... tp dia usaha keras nak bjalan.. tp aliya nihh,, hmm , slow sket.. asyik nak memerap jer...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Kak Yong:

InsyaAllah... aliya akan KEJAR kejap jer si ANIS tu... hehehe... pasni ibu dorang lak yg tak menang tangan kan?

My BeautyFull Followers