Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

5.6.09

KUALA KEDAH LITTLE RASCAL


video

Enjoy the Movie!!!!

MySpace

Kalau tak sudi nonton, klik butang X kat penjuru kanan tu yer... Ten Q!!

p/s: Achu Fizie dah pulih DEMAM.. tinggal Sakit Mata + Selesema + Batuk jer lagi!!

4 ulasan:

MariaFaizal berkata...

Achu sangat cute dance while wearing diaper, hehe.. Remote & kids : memang x boleh dipisahkan :D

Cepat2 sembuh yea baby....Ameen..

Sis,
Mcm tu jugak kat rumah, sorang sibuk dgn playstation, sorang lagi play game kat lappey, si kenit tgh dance, mak nya tukang perati... hehe

Happy weekend.

atty's berkata...

achu cute je..hehehe..

semoga cepat sembuh..

selamat bercuti ita..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Maria:

Camni la tiap2 hari kat umah bila time cuti.. 4 heroes + 4 kerenah..

Yg si Achu ni pun pandai 'berkawan'.. kalau ada abg2 kat umah, mmg dia pun join the team.. kdg2 kelakar lak menengoknye..

Happy Weekend To U too!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

hehe.. Thanks Atty!!

Selamat Bercuti juga yer!!

My BeautyFull Followers