Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

30.5.09

CUTI SEKOLAH DAH MULA!!!

SALAM SEMUA!!!!

Cuti Sekolah dah mula dah weh!!

3 daripada 4 anak MaMa dah bersekolah, jadi time HOLIDAY cam ni.. SERONOK sgt2 la dorang.. Lebih2 lagi kesemuanya dah abis EXAM penggal.. Melompat-lompat la dorang ni... MaMaQayPo yg harus FENING kepala.. 2 minggu u all!! 24 jam depan mata MaMa ni... Harus berebut PC denganku... hehe.. DJ Rosli pula dah sibok ngan Undangan Majlis bermula hari ini...

p/s: abaikan PERUT itu yer!!!

Di Kedah ni Cuti Sekolah bermula Jumaat 29/5/2009.. so, siang kelmarin.. DJ ROSLI bawa kami sekeluarga join "Program Melawat Kedah" (reka sendiri)... kami bertamu ke Daerah YAN!!

Ini adalah destinasi pertama kami.. Tengok gambar pun mesti u all dah dpt agak kenapa tempat ni dinamakan Titi Hayun (bukan mangkuk hayun yer) Ramai juga pengunjung.. Anak2 MaMa cukup SERONOK.. Gambar2 di bawah menceritakan keseronokan dorang semua...

Achu Fizi takut AIR (mcm MaMa dia juga).. Asyik berdukung ngan DJ Rosli jer.. hehe.. Pas mandi.. Anak2 MaMa lepak lak kat Tmn Permainan dlm kwsn Titi Hayun ni juga..

p/s: gugusan Cempedak sebelah Taman Permainan Titi Hayun

************************************************************************

mmmmm.... kat mana lak tempat kedua ni ek??

Ini lak Destinasi kedua we all.. Tahu tak kat ner? Cuba aa teka? Kebun Getah? hahaha.. :P
Silap tu... Destinasi kedua kami ialah Gunung Jerai.. "Ku ukir namamu di awan Gunung Jerai"; Along nyanyikan lagu ni semasa perjalanan kami bermula..

Disebabkan kerja2 menaiktaraf Chalet di puncak Gunung Jerai, jadi tak leh nak SNAP pemandangan dari puncak gunung.. FRUST giler.. Dah tak ada REZEKI kami..

So.. setakat tu jer.. Selamat Tinggal Daerah Yan, Negeri Kedah Darul Aman!!!

MySpace

Balik umah semua dah LETIH!!!

24 ulasan:

Ivy Metaga berkata...

besttt..nya jalan2 yer..

happy holidays to u n family mama!!!!..

MariaFaizal berkata...

Rindunya tengok & mandi dlm air sungai..rasa nya dah berzaman tak berendam dlm dingin air natural..

Happy holiday sis!

iesma berkata...

amboi..amboi,
kan main lg sekaum keluarga nih bermain2 yerk..bestnyer..nyaman jerk tgk,meriah kn family mama,hope happy always.. :))

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Ivy:

Jalan2 sekali sekala jer...

Time lain DJ Rosli sibuk.. hehehe!!

Happy Weekend to Ivy yer!!!

~Cinta Cukulet~ berkata...

huu...seronoknya jalan2..selamat bercuti :D

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Maria:

ye ke? MaMa tak turun lgsung BERENDAm sbb MaMa 'kambing'.. hehehhe!!

Thanks 4 d wish & selamat berujung mggu!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

iesma:

MERIAH & RIUH dah WAJIB d kalangan kami ni!! BOYZ semua kan?

Hope iesma & family pun Happy selalu!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

CC :

Mmg seronok pun!! Sekali sekala...

Kalau selalu mesti 'PARAH'!!

hehe :P

Selamat Bercuti juga!!

kembara™ berkata...

salam...amboih..dah pergi jalan2 korang yer..
saya masih ada beberapa paper tuk merdeka..hehe...sambil berjalan lihatlah keagungan Allah menciptakan alam...:D

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Salam Kembara:

Jgn bimbang.. itulah yg selalu MaMa ingatkan pada anak2.. hargai Alam ciptaan Yang Maha Esa..

p/s: Abis EXAM nanti, terus balik Malaysia ek?

amirul berkata...

Salam MaMa,
Wah! seronoknya dapat berjalan bersama family... Cantik arr nama mangkuk hayun... keh3x...

P/S: Selamat berholiday ye... :)

Na Shari berkata...

Selamat bercuti Mama... :)

reen berkata...

epi school holiday mama!!!!...
esok anak dara sy akan ikut fmly in law ke lnglawi...sy x dpat itut!!!huhuhu...turn sy bln 12 nt...uwaaaa...lama lg tu..huhuhu...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Salam Amirul:

Mmg BESH!!! Lebih2 agi kat 'mgkuk hayun' tu..

p/s: Selmt Berujung mggu!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Na Shari:

Selamat BERCUTI juga Cikgu Na!!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Reen:

Sabar2 jer.. pejam celik pejam celik.. kejap jer bulan 12..

:D

p/s: EPI SCHOOL HOLIDAY juga utk Reen!!

bey berkata...

wow...best nyer mama n family g mandi2x..
lame dah x g mandi waterfall..
rindu plak...

apesal x g lata bayu mama?
lata bayu waterfall tue bez la...
bey dulu suka pegi situ...

ade satu lg waterfall kat yan tue pun bez jgak...
bey x ingat ape nama waterfall tue.
kat situ waterfall tue tinggi..bez...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Bey:

Lata bayu jauh sgt...

Yan yg plg dekat ngan area MaMa ni..

Mai la ke Kedah.. leh kita pi Waterfall sama2 ngan famili mama...

JOY Eisk berkata...

mama..kena beli laptop la satu..supaya x berebut..huhuhuh

niza berkata...

bestnyer gi mandi2....happy holiday mama!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

JOY:

Setakat skrg rasanya LAPTOP bukan kepentingan.. MaMa jrg keluar umah.. Lainlah kalau selalu kerja luar kan??

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Niza:

Sekali sekala mmg BEST kan?

Happy Holiday to Niza too!!

CuTeMiUt78 berkata...

wah.. sungguh seronok mandi2 lagi kat air terjun tu...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Cute Miut: Jom join!!! :D

My BeautyFull Followers