Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

12.5.09

Bisul Sini Sana !!

Tengok lah gambar gambar ni... MAAF kalau ada yg kurang SELESA!!

Ini ACHIK ZAMIR (9 Mei 2009)
Alhamdulillah, Bisul Achik Zamir dah surut..


Ini pula ACHU FIZIE (11 Mei 2009)

Pagi tadi bawa ACHU FIZIE ke klinik.. bukan utk BISUL saja..
My BaBy Cirit Birit & Muntah sejak semalam...

Sekarang, asyik merengek..
HOPE
my BABY cepat SEMBUH & CERIA semula!!

MySpace

24 ulasan:

TiNiE berkata...

alahai kesian nyer kat depa..
tapi nak wat cemana..jadi budak2 centu la..pas satu..satu..
tinie dulu pun kaki kena bisoi gak..hehehehe

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

tu aaa TiNie.. cian kat depa.. MaMa dia pun tumpang nak SAKIT sama sbb TIDOQ pun tak BETOI bila depa sakit!!

Bisoi ni sakit ooo kalau naik tak kena tempat!!

Eiba berkata...

Alahaiiii...Kesian nya..lagi2 kat bawah mata tuu..sure x selesa ngan sakit kan..Harap2 dapat ubat yg serasi dan cepat sembuh...

Eiba doakan..mudahan yaaa...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Thanks Eiba!! Yg bawah mata dah pecah & surut dah.. yg Baby ni jer, baru pecah tadi..

Wan Anis Sorfina berkata...

Anak wan pun demam n cirit, dah 2 mlm cirit tetengah malam neh ~ woh,musim ka apa?

Ivy Metaga berkata...

kesian nyer, harap lah hero2 mama cepat2 sembuh yer..
kesian..
teringat pula masa sy kecik dulu, ada bisul di punggung, part paling susa bila nak ke tandas, susanyer..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Wan: mgkin sebab cuaca la ni yg dah tak menentu.. kejap ujan, kejap panas... budak2 lak antibodi dorang tak kuat.. cian anak wan!! dah bawa pegi klinik?

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

alala.. cian Ivy.. mesti sakit sangat time tu.. Achik dah OK!! Baby jer sdg dlm proses pemulihan.. masih muntah & cirit sikit2..

niza berkata...

alalala...siannyer....hrp bisul2 tu cpt2 la nyah ko dr bdn2 anak2 mama nih...

MariaFaizal berkata...

Sis,
Melihat 'itu' terasa sangat sakit.Poor thing sis kena jaga babies yg tgh rasa kurang selesa.

Last I kena bisul masa Std 5.Itu pun masih ingat rasa sakit nya (still haven't searched for reasons for bisul).About 'cherry-berry' each time i pergi kenduri kat kg hubby mesti kena punya :(
Sampai takut nak makan.

Be strong sis!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

huhuh Niza.. cam Pawang lah... hihik!! Anyway thanks...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Maria: Tadi time Doc picit2 utk keluarkan nanah & darah kotor dari bisul Achu Fizie, MaMa lak yg jerit2 sakit!! Achu Fizie lagilah melalak...

Mmg 'sakit' nampak benda ni timbul merah2... Setakat skrg belum SURUT bisul Achu Fizie..

Masih lagi "Cherry Berry" cuma tak kerap sgt dah cam semalam.. semalam mmg teruk, sampai time lena pun leh terkuncit.. cian dia.. dah merah2 'tempat' tu..

Muntah dah STOP dah!!

atty's berkata...

dulu masa atty kecik pun selalu kena bisul..seksa tau..leh demam2..

~Cinta Cukulet~ berkata...

ala ciannyer..semoga anak akak cepat sembuh ya :)

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

ye ke Atty?

Camne bisul ni leh datang ek? Mmmg PERIT juga mama nengok anak2 MaMa kena..

Yang si Along dulu lagi dashyat, bisul dalam telinga lagi time 2007 dulu..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Thanks Cinta Cukulet!! Harap2 gitu lah.. Cian dorang...

amirul berkata...

Salam Mama,
Mungkin disebabkan cuaca yang tidak menentu? Kita yang besar panjang pun tak tahan panas... ni kan pula bebudak...

Semenjak 2 ini, badan saya naik bintik2 + gatal2... tak tahu apa punca... lum g jumpa doc. hehe...

apapun didoakan bebudak itu cepat sembuh dan menjalani kehidupan harian dengan ceria...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Salam!

mungkin juga la Amirul.. Cuaca skrg ni mmg x menentu..

Amirul cepat2 gi check.. takut melarat lak nanti..

Apa pun Thanks ya!!!

Dj Epoi berkata...

Musim ....Bebudak demam & berpenyakit sekarang nih!!!

Take Care Semua....

Sian gibik2 tuh!!!

2009-LRC berkata...

salam mama

dulu2 masa dd kecik2 selalu kena bisul...sakit...kat mata tu pon selalu..kdgn seblh kiri pastu kanan pastu atas, bwh...kdg menangis mengenang nasib...tapi alhamdulillah dah besar hilang..org kata darah kotor..tak tau la betul ker idak...

DD harap anak2 mama cpt sembuh...

reen berkata...

ciannyer...sy pn pnah kena,bisanya smpai demam2 tahan sakit...ni kn lg bdk yg kena...
ms sy kena,mkn antibiotik....tuam ngn air suam2,klu bdk la...klu dewasa mana yg tahan...air pns la...bg reda skit...
mak mertua lak...suh parutkn ibu kunyit...tapis airnya...minum skit...ampasnya tekapkn kt tmpmt bisul tu...insyaallah baik..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

DJ EPOI

Pagi ni 13 May 2009, Baby masih "Cherry Berry" <-- WAhh!! ayat sopan tu...

MaMa dah tukarkan air masak ke Air Mineral, kalau masih sakit, jap agi nak tukar SUSU pula.. disamping makan ubat..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

LRC & REEN

Bisul Achik dah ilang.. lega!!

Bisul Achu Fizie masih berair, tadi dah picit keluarkan baki nanah + darah kotor.. juga masih makan antibiotik..

Semoga Sakit Perut & Bisul Achu Fizie segera ilang... InsyaAllah!!

LRC..
banyak yg kata mgkin sbb darah kotor.. tapi tah le.. mgkin juga kot..

REEN..
thanks utk petua tu ye!! kalau yg anak2 yg dewasa kena, boleh MaMa praktikkan nanti!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

TEN Q pada SEMUA yg menDOAkan agar anak2 MaMa cepat SEMBUH!!

Moga2 MAKBUL Doa kalian semua!!

Amin!!

My BeautyFull Followers