Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

27.5.09

LAYANZZZZZ LAGI

STUDIO BINTANG KECIL TV9 (2007)

BIODATA
Nama Asal: Mohamad Rozaimi Rosli
Birthday: 11 April 1996 (Aries)
Hobi: Nyanyi & Main Game
Famili: Sulong dari 4 beradik Hensem
Favorite Meal: Nasi Goreng Padprik & Sambal Tumis
Favorite Drink: Milo Ais & Sirap Bandung

KENANGAN TERINDAH
1. Tempat ke 3 Program Realiti STUDIO BINTANG KECIL TV9 (2007)
2. Album "AIDILFITRI SUARA BINTANG KECIL 2007"

RAKAMAN SUARA
1. Lagu Tema "GENG BAS SEKOLAH - Astro Ceria" (2007)
2. Lagu Tema "ALIF - Astro Oasis" (2007)
3. Lagu Tema "GENG BAS SEKOLAH 2 - Astro Ceria" (2009)

PROGRAM TV

1. Studio Bintang Kecil - TV9 (2007)
2. Studio Bintang Kecil Raya - TV9 (2007)
3. Tom Tom Bak - Astro Ceria (2008)
4. Kids On 2 - RTM2 (2008)

Raikan Cinta

26 ulasan:

~Cinta Cukulet~ berkata...

layann hehe..krm salam kat along :D

D'Rimba berkata...

Dah letakpun baja organik tahi ayam ngan daun pandan. Sekarang tengah bereksperimen dengan adik-adik sekolah menengah berhampiran lagu dan puisi ada panduan tak? Tinggalkan panduan di blog saya ya....Terima kasih.

mummYaeesh berkata...

wah...anak mamaqaypo ke ni??
talented nye!sedap sore!

niza berkata...

hamboiiii along...hehehe...

Dakjaat™ berkata...

mama anta anak g jadi artist ke? haha! :p

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

~Cinta Cukulet~

Thanks sbb sudi LAYANZZZZ .. hehe

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

D'Rimba:

hehehehe... MaMa gurau jer KOMEN cam tu.. marah ke? Lagu & Pusi ek? Cari aa lagu : Kopratasa / M Nasir / Allahyarham Zubir Ali dan byk lagi..

Nanti MaMa singgah your blog!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

mummYaeesh:

Salam perkenalan...

Thanks 4 singgah sini yer..

Yup, itu antara kenangan Anak MaMa.. saja jer nak share ngan semua!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Niza:

Apa yg hamboiii tu? huhu...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

DakJaat:

Yer lah tu... MaMa leh terima apa orang nak kata..

Dah minat Along Zaimi ke arah tu.. takkan MaMa nak halang.. lagi bagus ada aktiviti, dari dia melepak buang masa..

Sebagai Parents, kita kena POSITIF!!

Agama / Akademik & Hiburan kenalah SEIMBANG!! :P

JOY Eisk berkata...

btol 2 mama..saya sokong..hargai anugerah apa yg diberi..x elok dakjaat kata gituh..

CuTeMiUt78 berkata...

wah..best la sore... memang berbakat la anak mamaqaypo ni :D

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

JOY..

DakJaat tu gurau jer... MaMa tak ambik ati sbb MaMa kenal dia.. hehehe!!!

Thanks sbb JOY ambik berat yer!!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Thanks again CUTE MIUT!!!

BAKAT itu Anugerah dari ALLAH!!! Alhamdulillah!!

ibu_umairah berkata...

anak kite kem salam ngn along....eh bergambar ngan geng bas sekolah!!!umairah minat sangat

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

hehe ibu umairah.. Along Zaimi tak penah berlakon Geng Bas Sekolah.. Dia cuma nyanyi LAGU TEMA jer..!!!

apa pun, Along kata walaikumsalam!!!

Dee berkata...

wui..bertuah dpt anak nyanyi best..bzlah tu nti..janji x merempit or jd org x berguna..ye mama..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Batul tu Dee!!

MaMa tak ambik ati biar apa org nak kata, as long as kita tahu apa yg sesuai ngan minat anak kita..

BiZi tu adalah cikit2!!

Thanks ya!!!

atty's berkata...

salam ita..teror nya along nyanyi sore eh sodap..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

SEDAP ke Atty?

Belum BALIGH tu.. kalau dah BALIGH nanti, tah camne lah GHOPE nyer suara tu nanti.. hihik :P

JOY Eisk berkata...

x baligh lagi ke mama?

ala..concern jer mama..x suka la kalau ada org macam hina2 nih..kalau gurau2 xperla..huhuh..

kakyong berkata...

mamaQaypo,
masa tu nampak cam budak tecik lagi.. la ni dah ensem.. semoga berjaya dlm bidang yg diminati.. asal dia buat aktiviti yg sihat, takde apa yg salah..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

JOY:

Camne nak tau kalau Along dah baligh? hahahah.. mama x penah ada anak teruna lagi.. Along ni kira bahan 'ujikaji' lah ni... :P

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

KakYong:

Along ni sejak umur 4@5 tahun dah terserlah 'BAKAT' dia..

Kita kena lah halakan BAKAT tu ke saluran yg POSITIF kan?

reen berkata...

windu r nk tngk along kt tv scara life!!huhuhu...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Reen!

MaMa pun Windu jugak... uwaa!!!

hehe.. belum ada rezeki... :P

My BeautyFull Followers