Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

20.5.09

LIHATLAH DUNIA!!!!

Kassim Selamat!! ku pertontonkan isteri ku Sabariah.. Oppss!!! silap dailog la pulak.. hihik!!

Saja jer nak pertontonkan pada u all semua...

Semua kat bawah ni adalah hasil tangan my Hubby, DJ Rosli bila time dia tak sibok ngan undangan majlis

Kolam Ikan buatan sendiri

Pokok dalam pasu pun dia tanam sendiri

Lanskap ciptaan sendiri

Pokok Nangka Madu yg di tanam sendiri.. Dulu renek jer.. skrg dah 2 kali berbuah!!

Buah AMRA @ Kedondong.. sama usia ngan Nangka Madu.. Tapi dia dah berbuah hampir 10 kali.. time ngandungkan Achu Fizi, suka jer MaMa petik & ngap ngap.. hehehe

Ladang TEBU DJ Rosli.. dah 2 kali jual.. ni generasi ke tiga..

&

Budak kat bawah ni pun of course lah SENDIRI punya... haha..


Tersengih jer Achu Fizi..
PIC ni MaMa snap tengahari kelmarin 19/5/2009..

Alhamdulillah!! Achu Fizi dah PULIH 100% dari SAKIT aritu berkat doa dan semangat
dari My Lovely BeautyFull Followers semua!!
Cuma dah CENGKUNG sikit berbanding dulu.. tapi still CUTE kan? hahaha

Along Zaimi pun dah balik awal dari Bengkel di KLIH..
pagi kelmarin bertolak pula ke KOLEJ UNIVERSITI INSANIAH
utk Raptai Konsert Hari Guru Kedah 2009
Menginap di PSPN sampai 21/5/2009 nanti.. dekat je kali ni!!!

MySpace
LIHATLAH DUNIA!!!!!

17 ulasan:

Ivy Metaga berkata...

rajinnyer encik djrosli yer, macam2 ada..
dah sihat yer baby, along pula busy hihi...
aaa..mst along dah jadi laki sejati kan mama

Eiba berkata...

Hahahahahhaha...banyak sungguh hasil Djrosli yaa.... tang yang anak tu yang tak tahan...sungguh berhasil!!!

Jeles Eiba tgk tanaman tu... Tanah rumah x cukup laaa nak bercucuk tanam..aci x amik tanah jiran sebelah??? Hehehehehehehehhe....

MariaFaizal berkata...

MaMa,
Untung coz cik abang rajin berbakti pada bumi.Hasilnya..yum,yum..and indah!

Alhamdulillah Achu dah sembuh 100%.Abang nya pun dah balik & MaMa x lagi susah hati rindukan Along :D

Cheers!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Ivy: DJ Rosli mmg tak reti duduk diam kalau di rumah.. ada saja yg dia nak buat..

Baby sudah sihat sepenuhnya!! Sonok betul...

Along jer belum sempat REHAT.. kesian la pulak kat dia!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Eiba: Tak yah nak jeles.. tanam sayur dlm pasu pun boleh juga kan?

Kalau nak amik tanah jiran, pegi buat surat sewatanah dulu ya!! hahahaha.... :P

p/s: Anak adalah HADIAH @ HASIL yg paling BERHARGA utk MaMa!! hehe

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Maria:

My Hubby ni mmg typical "KAMPUNG".. tu sbb dia x suka tengok tanah terbiar.. semasa menyewa di rumah lama dulu, laman belakang umah luas..

DJ Rosli siap bela ayam Daging sebulan sebelum berpuasa.. Bila bulan puasa, tiap2 ari makan ayam!! sampai JEMU!! hehe...

Bila anak2 dah sihat & ada dpn mata.. baru hidup rasa LENGKAP!! :)

Dj Epoi berkata...

Walaweiiiiiiiiii.....

Abg Dj kita nih.....panadai sungguh gunakan masa yang terluang untuk beriadah untuk segala kerja2 yg berfaedah....

Tahniah....

Mai Buah Amra sebijik...?

iedaLUVsham berkata...

mak oii..rajin nyer!!! menjadi tangan dia, hehehhe!!! ieda yg pompuan ni pon malas, malu je kat kaum lelaki, hehehehhe!!! =)

kuIna LadyInRed berkata...

sy suka pokok bunga yg tak berbunga

berdubi pd tanah memang berhasil kan.. bila nangka tu masak kasi tau sy yer... sy nk tumpang merasa..

TiNiE berkata...

ooo..
aritu masa tinie p, dia kat bakang tgh berkebun ka??
tapi syiok aarr bnyk hasil..
alhamdulillah si fizi dah sembuh..syukur syukur...along pun dah balik..mama pun ceria2 la balik ek..

~Cinta Cukulet~ berkata...

wah bagusnya berbudi pada tanah..

bestnya buah nangka hehe

lieza berkata...

Mama...saya nak nangka tu.....besonya buah...nagka madu mmg sedap kan manis sgt..nasib ler tak pregnant kalu tidah jd mcm cite Dang Anum..yg tingin mkn nangka Sultan..rajin yer asben mama tu..dlm kesibukan sempat juga die berkebun..

amirul berkata...

Salam MaMa,
Wah! Rajin juga DJ Rosli berkebun ye? sedikit sebanyak dpt menenangkan fikiran ketika menatap hasil tangan sendiri... Alhamdulillah...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

waaaa..... baru 24 jam x buka blog, byk ug mai jengah 'umah' MaMa...

DJ Epoi: nak buat AMRA? mai umah noo....

Ieda: Bukan Ieda sorang yg Malu.. MaMa pun MALU sbb MaMa MaLas!! hihik!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Kulna: Nak buah nangka tu? nanti dah masak, mama bagitau.. tu pun kalau tak 'HABIS' dikerjakan anak2 MaMa!! huhu....

TiNie: Masa TiNie mai tu dia dok sibok kat Kolam Ikan tu la...

LEGA!! semua dah STABIL.. MaMa HAPPY!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Salam Semua!!

CC : Buah Nangka Madu tu mmg BEST sbb isinya BESAR & MANIS!!!! :P

Lieza: Nak juga nangka? Jemput ke rumah MaMa yer!!! Silaaa... Silaaa.....

Amirul: Alhamdulillah!! So, Start arini, Amirul pun belajarlah berkebun... huhuhuhu!!! :D

kakyong berkata...

salam MamaQaypo

ku teruja tengok nangka madu tu... sedap sedap... tp en ayah tak rajin nak kasi daku makan nangka.. berangin.. nanti dia yg tak tido mlm sbb dok kena urut pn ibu yg tak leh tido sbb angin dah melanda 1 badan...

bb kalo demam memang susut, cam aliya ari tu.. pastu bila dia meligat lagi le tak naik berat bdn.. naik le tp sket jer.. bb kurus tak chomeyl.. tp nak buek camno kan...

mam dah tukor layput.. chantek... presentable..

My BeautyFull Followers