Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

17.5.09

MaMa RINDU KaMu!!

Along Zaimi tak de kat rumah... dah 3 hari.. RINDU!!!

haha.. sebenarnya Along Zaimi dan ramai lagi pelajar dari Utara terpilih untuk ikuti
Bengkel ke Dua Konsert Kementerian Pelajaran Malaysia.
Bertolakdari JPN Kedah pada 15/5/2009 yg baru lalu.


Dorang stay kat hotel bawah sini sampai 20/5/2009.

Ini adalah kali pertama Along Zaimi berada di luar Negeri Kedah tanpa MaMa @ famili yg lain..
Boleh kah My 1st HERO ni BERDIKARI??!!!

Hope he will grow up a bit sbb Along Zaimi ni "ANAK MAK" hehehe!!

MySpace

18 ulasan:

MariaFaizal berkata...

MaMa,
I understand how much you are missing your handsome Along & how you worry about him.InsyaAllah MaMa..your son will definitely a fast learner & will survive this 'staying-away' for few days from mommy.Have a pleasant day sis!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Maria,

Along ni ibarat PEST kat umah ni.. kalau dia ada, semua orang dia kacau & pastikan semua orang kat umah ni alert ngan dia... kdg2 annoying juga..

Tapi tu aaa... bila dia takde, rumah tak kecoh cam selalu.. SUNYI la pulak rasanya... hehe!!

Have a NICE WEEKEND ya Maria!!

~Cinta Cukulet~ berkata...

biarkan dia belajar berdikari..sooner or later, dia kena jugak hidup tanpa bergantung pada orang lain :D


p/s : tak lama lg tu dah nak balik hehe...mesti dia rindu mama dia jugak

Dj Epoi berkata...

Ma........

Satu benda baru yang bagus bagi Mama & Along.....

Slumber jer Mama....kalau tak hari nih besok2 ponk kena gak ...heheheh
Biasa arrrrrrr masih baru lagi tuh!!!

Gua caya .....Along Boley!!!!

Anak yang Sulung nih tanggungjawabnya agak berat cikit MAaa........Baguih arrrr....dia dah start belajar berdikari camnih...

Ivy Metaga berkata...

hihi..takpe mama, nanti along jadi lelaki sejati yang dah pandai berdikari hik hik..

hmmm..mst mama kerinduan dah ni..=)

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

CC : betul kan? I must let him go juga suatu hari nanti... :(

p/s: Mmg dia pun rindu, tiap2 mlm call...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

DJ Epoi:

Mmg sbg Anak Sulong, tggungjawab berat sikit.. nak kena jadi IKON utk adik2 katakan.. hehe...

YUP!! Along BOLEYYYY!!!! walaupun... :)

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

IVY:

Hopefully camtu lah yer!!!

MaMa windu, LUCKY ada lagi 3 Heroes kat umah ni yg leh di ajak "BERGADUH"... so tak terasa sgt!!

:P

Idalara berkata...

mama...biarkan anak lelaki atau perempuan sesekali berjauhan dr mama dia..nnti dia akan biasa..kak ida rasa rimas bila ada mak bapak yg tak bg langsung anak2 sertai apa2 prgrm yang terpaksa berpisah dgn mak bapa diaorg..sampai bila nak dok bwh ketiak mama dia kan..lbh2 lagii anak laki2..
mama dont worry...doa selalu msti ok punya..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Thanks kak ida..

Di sbbkan Along dah masuk menengah, tu sbb MaMa LONGGAR kan sedikit PELUKAN supaya dia BEBAS bergerak...

Tapi masih dlm PEMANTAUAN jugak! haha..

p/s: Apa punya FALSAFAH ni...!! :P

TiNiE berkata...

alahai, kesian la kat mama...
dah lama tak jumpa anak teruna dia..
takpala, nanti balikla tu..
insya-Allah semuanya akan OK..

amirul berkata...

Salam MaMa,
Tinggal 2 hari saja lagi... sabo le... InsyaAllah Along mampu berdikari... :)

Wan Anis Sorfina berkata...

insyallah, leh punya! anggaplah latihan utk twrn asrama ke, matrik ke, ipt ke ~ think 4 future, Mama! Along boleh!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Tinie / Amirul / Wan:

Hehe!! MaMa ni terkadang mmg risau terlebih... Nak tidur pun teringat, anak MaMa ni dah makan ke belum.. Barang2 peribadi dia letak merata-rata ke? Baju2 kotor dah letak dlm satu plastik ke... hahahah..

Benda2 camni biar REMEH tapi sebagai MaMa, sedikit sebanyak mengganggu pemikiranku!! :P

kakyong berkata...

salam mamaQaypo,

takpa, anak lelaki dia tahan lasak, Insya Allah, pandai dia berdikari tu... mak-mak memang mcm ni, jauh sikit dgn anak2 mula la rindu, cemas...

mama di tag yer, sila ambil di blog kakyong, Tag 1
http://kakyong72.blogspot.com/2009/05/sesi-menjawab-tag-part-2.html

Ummi Hanie berkata...

Salam Mama Qaypo..

wah dah besar kirenyer anak yer , Hanie baru ni trprasan yg Along tu ade masuk contest Idola Kecil kannn... sgt familiar wjh nyer ...

ok sabo2 ye Mama .. Along pun takkan lupakn parents nyer..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Kak Yong.. hihik.. Dah nama pun MAK kan?

ada TAG lagi? uwaaaaaaaaaaaaaaaaa.... MaMa sedang hidap Virus 'M' ni... nanti lah bila FREE MaMa buat yer!!

p/s: banyak betoi TAG.. kira UTANg dulu aaa... masuk buku tiga 5 !! haha

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

UmmiHanie..

Yup! Along dah 13 tahun!

Silap tu... Along bukan peserta Idola Kecil.. tetapi Studio Bintang Kecil TV9.. dah lama dah.. tahun 2007 dulu...

:D

My BeautyFull Followers