Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

13.5.09

DJ EPOI FAMILY - Semoga TABAH!!

SALAM SEMUA MY BEAUTYFULL FOLLOWERS!!

Menggigil tangan MaMa & menitis air mata ini ketika membaca entry DJ EPOI ttg Putera Bongsu kesayangan beliau & isteri iaitu BABY AFIQ @ BEN10..

Bayangkanlah kawan2 ku... dalam usia 3 bulan sudah di uji dengan DUGAAN yg AMAT BERAT!!

Sama2lah kita DOA kan agar Family BABY AFIQ sentiasa TABAH dan BABY AFIQ akan segera SEMBUH supaya boleh membesar dengan CERIA seperti anak-anak lain!! AMIN!!

KLIK atas PIC BABY AFIQ utk Details!!!

11 ulasan:

Dj Epoi berkata...

Salam Ma!!!

Terima kasih diatas ENTRY nih......Entry ini buatkan Gua terus sedih & gembira......

Terima kasih sangat2 Ma.....
Saya tak tau nak kata apa lagi!!

Moga Anak2 Mama & Anak2 kawan semua terus dipelihara olehnya...Amin..

CuTeMiUt78 berkata...

sedih bila membacanya.. semoga baby safwan dilindungi dan diberi kesihatan hendaknya.. Apapun semoga dj Epoi tabah menghadapi dugaannya

MariaFaizal berkata...

MaMa,
Sama2 kita doakan Bro DJ & family terus tabah menghadapi ujian Allah ini.My sis-in-law pun ada this condition when she was a baby,but now Alhmadulillah pulih sepenuhnya (dah grad univ and an engineer now).

InsyaAllah baby Afiq can go thru this with flying colours.Ameen...

atty's berkata...

semoga baby afiq tabah dan cepat sembuh..amin

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Salam Epoi!!

Dun Worry! Ramai kawan2 kita di luar sana yang akan sentiasa MENDOAKAN Baby Afiq!!

Epoi & Suked harus TABAH & jgn putus asa... InsyaAllah semua akan kembali seperti sediakala!!

Teknologi makin maju!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Cute Miut: Kita sama2 mendoakan baby afiq yer!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Maria: ye.. MaMa pun penah dengar ramai yg penah sakit cam BaBy Afiq boleh pulih 100% jika berjaya dikesan dari awal & mendapatkan rawatan segera..

Wow! S.I.L Maria mmg betul2 SURVIVOR kan?

We HOPE d BEST utk BaBy AFIQ yer!!
.............................

Atty: AMIN!!!

amirul berkata...

Salam MaMa,
InsyaAllah doa kengkawan sentiasa mengiringi... didoakan keluarga epoi diberikan kekuatan untuk menempuhi dugaan ini...

Ivy Metaga berkata...

moga di epoi sekeluarga tabah dan sy akan doakan utk mrk sekeluarga..

Ivy Metaga berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Dj Epoi berkata...

Salam....skali lagi Terima Kasih diatas sokongan kalian

Special Buat Mama sekeluarga

My BeautyFull Followers