Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

26.5.09

WOW!! KERETA BARU TU.....!!


TADAAA!!!!... cantik tak Kereta Baru famili MaMaQayPo??
..
..
..
..
..
..

Kereta ni HADIAH dari SESEORANG tau!!!
..
..
..
..
..
..

????????????
..
..
..
..
..

hehehe... Gurau jer tadi.. ini lah KERETA BARU yg sebenarnya....

HADIAH utk BIRTHDAY Achu Fizie
dari SIAPA? Jangan tak percaya lak.. HADIAH ni dari Along Zaimi..
~ Along siap paksa MaMa pegi KEDAI BESKAL utk beli HADIAH ni ~


LAYANZZZ jer Video Achu Fizie ni yer!! Achu fizie belum boleh berjalan, tapi semenjak ada kereta ni, LAJU la pulak dia berjalan.. cuma belum boleh lepas tangan jer!!

MySpace
Achu Fizie SUKEEE.... MaMa lagi SUKEEE....!!!

33 ulasan:

kuIna LadyInRed berkata...

sy tumpang keta leh?

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Kulna:

tumpang jer... no hal laaaa... huhuhu!!

mucuk shomot berkata...

nk jd achu gak la..t leh along belikan keta gak..lalala~

Dj Epoi berkata...

Along Tahniah......

Teriskan gini....arrrrrr

Sayangi keluarga anda!!
Kalau tak kita siapa lagi....

Lpas nih bila dah jadi STAR boleh beli keter betui plak tau...

P/S Gua dapat CD free jadi arrrrr...

TiNiE berkata...

wah..
comel nye beskal dan orgnyer..
amboi, along dah boleh beli beskal kat adik ek..bertuah sungguh haih anak mama sorang tu...

Ivy Metaga berkata...

alolooo..baiknya along yer, mama nasib baik along masi kecik, kalo dia sama umur dgn sy nih, lama dah sy tackle along tu hahahahaha, errr...nanti hari2 masak kangkong utk along hehehe...

cute nyer...achu, tumpang2...

mama nt sy bagi resepi peria sumbat tu yer..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Mucuk nak jadi Achu ek? kena jadi BOY la sbb Achu Fizie ni BOY.. hehehehe

Ivy Metaga berkata...

resepi:
simple je, kalo mama nak modify pun bole..=)

1).peria potong sederhana besar, lepas tu isi kat tengah dibuang dan dibersihkan
2).daging ayam(bahagian dada), di cincang2
3)campurkan sedikit tepung jagung dgn daging supaya nt daging melekat di tgh2 peria...
4)campurkan garam & aji secukup rasa, kalo mama nak campur bahan2 lain pun takpe cth: daun bwg ke, daun ketumbar ke,dan apa2 je yg mama nak campur, yg penting bahan2 tu pun kena cincang2 kecil..
5)padatkan daging cincang di tgh2 peria..
6)mama bole steam peria tu atau bole juga masak peria tu dengan air yg sedikit dalam kuali, kalo mama nak buat sup pun bole..
7)utk kuah, mama bole guna sos tiram, errr..mama bole goreng dgn bwg sos tiram tu, atau campur air sikit pun takpe..
8)utk kuah, mama bole modify, ikut suka mama hehehheh...

selamat mencuba mama!!!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

DJ Epoi:

Along mmg BOROS kalau bab berbelanja ni.. semua dia nak BELANJA.. pantang dpt $$$ (3 angka ja) show!! Aries katakan.. (bukan sama Epoi ke?)hihik..

p/s: nak CD FREE ek? nanti aaaa....

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

TiNie:

Dia mmg camtu, kalau birthday sapa2 dlm umah ni mmg dia nak bagi Hadiah!!

Cuma kita kena kontrol sikap "MURAH HATI @ BOROS" dia tu...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

WAAA... Resepi ku dah sampai... Thanks IVY!!!

MaMa akan cuba nanti!! Thanks again!!

Tirana berkata...

seronoknya dia dapat kereta baru...hehehe...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Tirana:

Mmg Achu Fizie seronok pun... sampai tidur pun tak lena masa 1st day dpt KERETA tu!! hihik...

Tirana dah sihat ke?

~Cinta Cukulet~ berkata...

hihi..dapat keta baru, mesti dapat semangat baru jugak nak berjalan..chaiyok2 acu fizie :D

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

~Cinta Cukulet~:

Harap2 cam tu aaaa... CHAIYOK2!!!!

JM berkata...

wahhhh..besnyeee..leh g jalan2 naik kete tu..meueheh

amirul berkata...

Salam MaMa,
Wah! comel kete itu... murah hati Along yer... bagus2... semoga sifat semulajadi ini kekal dalam dirinya walaupun menjadi terkenal disuatu hari nanti...

MariaFaizal berkata...

MaMa,
Sorry late response.A lil busy dgn negotiation of job offer plus Adam kena demam campak pulak.Sigh...

Achu looks so adorable & he shows that he loves the new 'car' so much!!

Cheers MaMa..

Eiba berkata...

Aiiyaakkk..rumah baru yaaa... best nyaaa... tukar2 rumah nie yerk... kena rajin buat niee...

Huh...ingat betuii tadi tukar kete baru... Nak naik boley x??? Tolong tanya kan acu yer MAMA...hehehehhheehhe...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

JM: Jom kita ronda2 Malaysia ngan kereta Achu!!! ngeh ngeh ngeh...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Salam Amirul:

InsyaAllah Amirul... MaMa sentiasa pupuk sikap sayang adik2 pada Along..

Harap2 sikap tu berkekalan!! AMIN!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Maria:
No Problem dear... MaMa faham.. lagipun Maria BZ utk preparation KERJA BARU kan?

Cian ADAM.. Hope cepat sembuh dari CAMPAK!!

ACHU mmg SUKEEE ngan KERETA tu... hehehehe!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Eiba:

Rumah x baru.. CAT & Dekorasi jer baru.. kalau tukar umah baru, SURE Eiba sesat punya sbb lama tak singgah.. hihik!!

Nak tumpang KERETA Achu ek? Achu kata ... OK jer!! JOM aaa.... :P

SYAbAR berkata...

Aisayman mama,wa sulah tetipu sama itu kereta la....

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

hahaha kak SYABAR.. like sister like brader aaaa...

WA saja mau gurau sama lu olang.. huhu!!

Salam Kenal ya!!!

Dee berkata...

baiknyer along ingat adiknyer..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Dee: Harap2 berterusan la sikap sayangkan adik2 ni pada Along...

ummuabdullahsyaakir berkata...

salam mama..hehe comelnye achu fizie naik keta tak pakai baju...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Salam UmmuAbdullah

hehe... Achu Fizie ni cepat berpeluh.. bila berpeluh jer mesti "bergetah" badan tu.. tu sbb SEXY jer.. :D

kakyong berkata...

hahahh.. pasni laju lah dia mem'F1' dlm rumah.. mcm fikri dulu.. la ni keta tu dok atas lemari bilik belakang..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

hehehe... F1 ek Kak Yong?

Belum sampai peringkat tu dulu buat masa skrg... ta tau aaa pas2 ni.. kena standy lah 'litar' nanti... heheheh... :P

JOY Eisk berkata...

hurm..tumpang naik n tumpang lalu..hahaha

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

JOY:

tumpang jer.. JOM aaaaa

My BeautyFull Followers