Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

28.5.09

TOP 8 PENGOMEN

~ SALAM SEMUA ~

Hari ni dah tak tahu nak UPDATE apa.. so kepala otak MaMa yg MENGONG ni terpikir nak beri CREDIT kepada PENGOMEN yg selalu dtg LEPAK di Blog MaMa yg Carca Marba ni..

Dj Epoi

Berasal dari KEDAH. Kini menetap di KL. Seorang Part Time DJ yg sempoi & kontraktor utk Projek FANTASIA. Kalau nak renovate umah, pegi cari Epoi yer.. DJ Epoi adalah insan pertama yg MaMa kenal di alam BlogSpot ni.. hehehe.. Abah yg penyayang kepada 3 org jejaka tampan.. Pegi lah JENGAH Blog Dj Epoi ni.. mmg SEMPOI!!


MariaFaizal

Juga dari KEDAH. Kini menetap di KL. Seorang IBU MUDA yg penyayang dan POSITIF dlm apa jua perkara. Friendly & juga very Motivated... Walau baru kenal, terasa mcm dah bertahun BERSAHABAT!!


Ivy Metaga

Anak dara COMEL dari Sarawak.. Peminat Fanatik Sin Chan.. POSITIF minded.. Suka makan kangkong.. Kelakar & BEST di buat kawan!!


~Cinta Cukulet~

Awek MISTERI dari Trengganu.. Mahasiswi yg SEMPOI!! Selalu bermimpi menjadi Power Rangers PINK.. MaMa mmg seronok & terhibur baca setiap Entry ~Cinta Cukulet~ yg LAWAK SEMPOI tetapi BERISI...


amirul

MaMa masih study karekter Amirul ni.. hehe!! Sowie Amirul.. yg MaMa tahu, Amirul dah kawin dgn wife yg dikenali di alam Cyber.. Amirul juga teramat SAYANG kan KUCING!! :D


CuTeMiUt78

Sudah berkahwin.. Pekerja yg berdedikasi.. Ibu kepada seorang BUDAK BULAT bernama Mirul.. menetap di Johor.. MESRA orgnya.. antara yg terawal MaMa kenal di alam BLOG..


TiNiE


"KEMBAR" cikgu CT HAJAR AF7.. hihik!! Setiausaha yg berasal dari Kuala Kedah.. Skrg menetap di KL.. Sudah berkahwin.. Ibu kepada 4 orang puteri.. SEMPOI juga orangnya.. BLOG TiNie boleh dikatakan Blog Jalan2 Cari Makan.. huhu.. Jgn Marah aaaa... melawak adik beradik!!


atty's

Menetap di Selangor.. Bekerja & dah berkahwin.. Ibu kepada 3 org cahayamata.. Blog Atty byk menceritakan ttg kehidupan seharian & isu2 terkini.. Ramai tau Followers Atty's...


MySpace

TEN Q byk2 pada my TOP 8 PENGOMEN!!
Rajin2 dtg KOMEN lagi di BLOG MaMa yg QayPo ni yer!!!


(KLIK ATAS GAMBAR UTK LINK)

Tak ada HADIAH ke?.. TUNGGU yer!!! Sdg cari SPONSOR.. ngeh ngeh ngeh!!

*********************************************************

Wan Anis Sofina / Ieda Luv Sham / Kak Yong / Yaziedafasha / Eus

TAG
dah SIAP: KLIK SINI yer

32 ulasan:

Tirana berkata...

Comel-comel belaka pengomen blog mama ni..

Eiba berkata...

Tahniah untuk mereka yaaa... Caya laahhh...

Mama...cute tawww....uksss...

niza berkata...

wahh!!!pengomen tegar tuh...hikhik...

~Cinta Cukulet~ berkata...

rasa cam calon AF je mama..haha..tq mama..i lab u hehehe :p

MariaFaizal berkata...

Sis,
I'm so deeply touched about this
N3! And, I'm thanking you for being so creative & appreciative.

Muwahhhh!!!!

Have a cheerful day!

Dee berkata...

hahaha...suruh dorang jalan kat red carpet sambil tyg2 awardlah mama..baru cun!!

atty's berkata...

wahahaha..ita..terkejut atty tgk..ade gambo den...


atty nak buek pembetulan..

atty ade 3 org anak..heheeh..nanti2 bila free aty perkenalkan semua ahli keluarga aty ye ita..thanks..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Tirana:

Semua My BeautyFull Followers Blog MaMaQayPo Comey2.. including Tirana.. hehehe

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Tahniah utk Eiba juga.. coz u are My BautyFull Followers... heheheh!!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Niza:

Yup!! Dorang mmg Pengomen Tegar my Blog!! :P

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

CC :

Baru MaMa terpikir.. betul aaa... cam nak kenalkan calon pelajar AF lak kan? hehehehe.... :D

I LAP U jugak!!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Maria:

Dah MENGONG & tak tau nak UpDate apa.. maka inilah HASIL nya... hehehehe...

MaMa mmg Appreciate semua My BeautyFull Followers..

Tanpa u all, my BLOG SEPI!!!

MUAAAHHH juga utk Maria!!! :)

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Dee:

Ala... lupa lak nak create AWARD utk Top 8 Pengomen.. may be next time... hehehehe :P

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

hehe Atty.. maaf ler, eden tak tahu...

Eden udah buek pombotolan tu!!!

:D

neezareef berkata...

wah..siap ade review pasal pengomen ..carpet kaler ape nih

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Neezareef:

Salam kenal... Kapet warna JINGGA ... heheheheh :P

~ Lady ell ~ berkata...

amboi...review pasal pengomen tegar nmpknyer...bglh adiah..itu org2 yg usaha gigih mengomen tu..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Lady Ell:

TUNGGGGGUUUUUU!!!! :p

amirul berkata...

Salam MaMa,
Wah! Siap buat entry utk TOP COMMENTOR'S... kih3x... terharu owh! Mau hadiah bleh ke? hehe...

Kita kan masih dalam peringkat saling kenal mengenal? InsyaAllah lama2 sok tau le karektor lakonan duniawi ini... keh3x... apepun tima kasih bebanyak ye... SELAMAT BERBLOGGING...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Salam Amirul:

Itu lah ENTRY org MENGONG.. dah tak tau nak UPDATE apa.. huhuhu!! Tapi mmg MaMa bangga ngan Pengomen Tegar blog MaMa tau!!!

Nak adiah.. sat2.. nak kira sat.. rasanya tinggai 5 kupang lagi.. kalau beli gula2 pastu korang Share boleh? hehehe

Gurau jer k!!!

D'Rimba berkata...

Dah buat dah melodi, muzik, sajak untuk dilagukan gempak juga adik-adik sekolah tu buat. Memang menarik boleh jual tak di syarikat akak? Hehehe.....Ramai kata memang lagu tu sedap.

Ivy Metaga berkata...

mama..tq utk penghargaan nih...

errr..sy nak hadiah coklat, patung shin chan atau pun mama suruh along berduet dgn sy hahahaha...

mama tq

kakyong berkata...

salam mamaQaypo..

ni pengomen yang terkumpul ker.. @ bulan May jer..
kalo terkumpul.. tak terkejor lah teman nak masuk top 10... kehkehekeh..

CuTeMiUt78 berkata...

uish.. tetiba tgk nama tersenarai la plak ya.... uish mekacih yg tak terhingga ya mama

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

D'Rimba:

MaMa dah tinggal laman yg berkaitan di ShoutMix anda...

:D

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

IVY:

Boleh saja... Dalam MIMPI mlm nanti mama gi antar semua tu yer!!!

hihik... GURAU jer!!!

u're most welcome dear!!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

KakYong:

MaMa suka2 jer tu.. kepala otak teman ni MENGONG semacam 2/3 menjak ni...

Camne ek nak asingkan Pengomen Terkumpul & Pengomen Bulanan ek?

anybody here can help me?

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

CuteMiut:

No problema.. JUZ for FUN!!!!

TiNiE berkata...

wah..tetiba singgah sini ada n3 penghargaan lak..peh menitik airmataku ini mama..hahahha apa2 pun tq tq..kembar la sgt kan..kihkihkih

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

TiNie:

Entry tak ada KERJA namanya ni... Thanks ya sudi singgah lagi!!!

kirana berkata...

Ooooo...pengomen2 top leh dpt hadiah ke mamaqaypo? Hadiah ape? Issskkkk...rugi ler Kirana tak komen byk2 nih! Nanti2 Kirana komen sampai tak terlayan la plak, pastu anto ler hadiah nyer yerr!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

haha Kirana...

Komen jer... :P

My BeautyFull Followers