Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

23.7.09

WANITA & KEPUTIHAN


Anda Wanita pernah tak mengalami keputihan yang berlebihan sehingga menyebabkan kegatalan pada alat kelamin?

Kalau pernah, apa PETUA TRADISIONAL @ CARA MODEN yang Anda amalkan supaya pulih? Kongsi-kongsi lah ngan MaMaQayPo sama.. mungkin ramai yang di luar sana mengalami masalah sebegini dan sedang mencari jalan penyelesaian alternatif sebelum berjumpa Pakar Sakit Puan.

MaMa pun selalu mengalami masalah begini 2/3 tahun sekali. Sedikit merimaskan & kadang kala merisaukan... Kalau masa hamil, mama faham sangat yang hormon badan kurang seimbang.. Macamana pulak kalau benda ni terjadi pada anak dara?

Mungkin agak peribadi pada anda kan? Tapi kalau ada yang sudi berkongsi petua, MaMa amat hargai dan di ucapkan jutaan terima kasih daun keladi..

19 ulasan:

Tirana berkata...

Mama..kak tirana tak ada pengalaman dalam perkara ini so tak boleh nak bagi petua. Yang terbaik adalah berjumpa dengan doktor pakar sakit puan.

CuTeMiUt78 berkata...

eemm.. memang ada.. org tua2 kata kan.. minum air kunyit yg di blander..insyallah blh hilang.. tak pun mama cuba la produk sireh emas utk mencuci dlaman wanita..

atty's berkata...

mcm kty mkan jamu..jadi mmg takde masalah keputihan .

iedaLUVsham berkata...

mama..ieda xde pengalaman tp ramai kawan2 ieda yg guna pad herba, lupe lak pe name jenamanya..dorg kate elok..

Dee berkata...

cuci guna air sireh tu..mustika ratu pun ada..rasanyer..tp dee slalu cuci pakai air biasa je..lap kering2 n guna panty liner..

kuIna LadyInRed berkata...

sy pun selalu ada masalah nie...

neezareef berkata...

org ckp jgn mkn sejuk2..cth kobis ade lg lar x igt lak mama

Eiba berkata...

Salam MAMA, masalah nie memang kena dapat rawatan doktor, sebarang ubat akan jadi lebih bahaya... hikhikhik...saya x taww pasal x der masalah cam nie...tapi kan..mak kata..kalau ader baby gurl, masa dalam dari..perahkan air limau kat kemaluan dia... InsyaAllah x der masalah keputihan...

Ivy Metaga berkata...

hurmmm..ntah lah mama, yg sy tau kalo perempuan yg mngalami masalah macam ni, org sarankan makan colostrum...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Kak Tirana:

Mmg plan nak ke pakar sakit puan, tapi betul2 masa suntuk skrg ni nak managekan anak2 pegi balik skolah..

tggu hari dorang cuti sekolah jer laa esok lusa...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

CuteMiut:

MaMa skrg ni guna Pencuci Vagina RosSireh Sumber Ayu.. tapi agak kurang memuaskan.. Yg lain tak pernah cuba lagi!!

_________________________________

Atty:

Makan JAMU ek? Nanti kena survey yg BAGUS lah.. sebab rasa kurang selesa sgt skrg ni..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

ieDaLuVSham:

Herba Pad (Panty Liner) ek? nanti kena survey dulu aa... Thanks ya!!

__________________________________

Dee:

Air Sireh Ori pun Ok agaknya kan? Nanti kena cuba lah jugak...

Kwsn tu mmg sentiasa kering, tapi masih a bit itchy...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

KuIna:

Selalu juga ek? Rimas kan?

__________________________________

Neezareef:

MaMa ada gak dengar ttg jangan makan kobis tu.. banyak yg cakap camtu, jgn makan benda "sejuk".. pasni kena start berpantang kembali lah...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Eiba:

Uik... tak sakit ker baby tu nanti?
Mmg kena RUJUK Pakar jugalah pasni.. sambil2 cuba rawatan tradisional...

___________________________________

Ivy:

Colostrum ye? Susu awal tu... tak penah cuba lagi.. Thanks 4 d info yer Ivy!!

arnirina berkata...

sy dulu jumpe doc je..xtau psl petua2..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

arnirina:

mmg dah plan nak jumpa doktor.. cuma a bit sibok jer nih.. thanks ya sbb sudi singgah kembali!!

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

jumpe doktor la senang. lebih professional. =)

ummuabdullahsyaakir berkata...

salam mama,saya pun ada juga mslh keputihn msa sblm kawin tapi bila dh berkawin n dh ada ank alhmdulillah makin kurang.

Sebnrnya kputihn ni sbb penat n mmg hormon dlm badn(kesan genetik).

Tak ada cra lain slain bykkn mnum air mask msa kt berpeluh n selalu kerap ganti underware-sbb faktor akn btmbh kuman dlm kputihn.

Lagi perlu elakkn makn maknan/buah/sayur yg sejuk-cth ais,timun,kobis,tembikai..


Mama pun blh rujk Dr sbb ada ubt khs utk nk kurngkn kputihn,scra kg blh selalu cuci dgn air daun sireh.

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

SiTi & UmmuAbdullah:

Mama dah OK skrg lepas beli ubat makan dari farmasi...

Thanks atas cadangan & petua tu yer!!

My BeautyFull Followers