Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

5.7.09

MARI BELAJAR MEWARNA BERSAMA ACHIK ZAMIR

Jom kawan2... CERIAkan AHAD anda bersama Achik Zamir!!

Hari ni kita belajar MEWARNA yer semua...


Sediakan Pensil Warna & Buku Mewarna terlebih dahulu...
kita mulakan dengan mewarnakan DAUN!!


Camni laa... Cam kat atas ni... ada nampak ka?


Bila mewarna, GAYA Mutu keunggulan MEWARNA kenalah di titik beratkan sama yer!!


Inilah HASIL titik peluh saya yer kawan2 semua!!


Nanti mesti TEACHER bagi A++ kan??

MySpace

18 ulasan:

Tirana berkata...

Khusyuknya dia mewarna..hehehe...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

hehehe... Achik Zamir ni mmg selalu camtu kak Tirana..

TiNiE berkata...

terror gak dia kaler..
dia ikut kaler yg dlm lukisan kecik tu ek..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Tinie:

Yup... yg tu 'homework' yg Teacher bagi... Main tiru2 ja...

Ivy Metaga berkata...

hehehe..aiyoooo..gaya dia mewarna, suka tgk budak2 mewarna, kadang2 warna yg mereka buat tu lain dari yang lain, apa yg mereka imagine tu erk hahaha...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Ivy:

Tu aaa... budak2 daya imaginasi dorang tggi kan?

Dj Epoi berkata...

Amboi !!!meneyeget sampai macam tuh sekali heheheheheh

Gieyana berkata...

Owhhh gigih heromu tue mewarna..hehehe

Salam kenal!

kakyong berkata...

dah 5 tahun lebih, memang umur suka mewarna.. fikri la ni belum sampai tahap tu lagi.. kena tunggu setahun lagi kot baru nak suka mewarna... ahakss..

imanshah berkata...

Dulu masa kecik2 pensil warna share je ngan kaka,abang, n adik2..huhu..sampai pendek la guna..coz setahun sekali je beli untuk share adik beradik..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

DJ Epoi:

Tu ada lagi aksi yg terlebih senget tapi tak sempat nak Snap!! hehehe

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Gieyana:

Salam kenal...

Anak2ku kalau bab mewarna @ melukis mmg GIGIH..

:D

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

KakYong:

Memang umur camtu suka sgt bermain warna @ pensil.. yg tak leh tahan, Skrin TV pun dia conteng...

Pasni Fikri pun akan pandai mewarna juga kan??!!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

imanshah:

Sama laa kita...

Time tu mana ada Colour murah2.. semua yg branded.. So, mak beli 1 kotak yg panjang, kongsi2 laa ngan adik2 yg lain... hehehe!!

niza berkata...

gaya mewarna tu yg hebat!!!hehehe...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Niza:

GAYA mau ada!!! baru klass... :P

ummuabdullahsyaakir berkata...

Pandai achik zamir mewarna..kalau saya masa sebaya achik pun tak pandai warna cantik macam tu..mama bolehlah galakkn dia melukis pulak..mana2 yang dia minta boleh diterapkan..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

ummuabdullahsyakir:

Achik Zamir pandai buat KOMIK.. sebijik cam Along dia...

My BeautyFull Followers