Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

15.7.09

DAH BLANK

Salam Semua..

MAAF kerana lama tak UPDATE & menjengah BLOG u all..

Tanggal 11 Julai 2009.. mmg SHOCKED!!

My Father In Law meninggalkan kami secara tiba-tiba.. tak ada sakit, tak ada demam.. hanya dikhabarkan sesak nafas secara tiba-tiba..

My Followers tentu tahu yg DJ ROSLI ke Pantai Timur dan dijangka pulang hanya 20 Julai nanti. Namun kita hanya mampu merancang, ALLAH juga yg menentukan.. DJ Rosli harus bergegas pulang pada 11 Julai 2009 yg lalu dari Kelantan dengan BAS pada jam 9 pagi dan sampai ke Kedah hanya pada jam 5 petang..

Memang SAYU bila di kenangkan kembali, DJ Rosli tak sempat menatap wajah Ayahanda nya kerana dikebumikan pagi itu juga pada jam 11 pagi.. SPEECHLESS...

Namun ini semua KETENTUAN dari YANG ESA.. Kami REDHA..

p/s: still NOT IN MOOD utk update BLOG..

17 ulasan:

imanshah berkata...

Salam, agak sayu bila kita tak dapat menatap buat kali terakhir orang yang kita sayangi..Saya ada pengalaman, tapi arwah atuk, tapi kami sangat rapat..Semoga roh arwah dicucuri Rahmat!!

amirul berkata...

Salam MaMa,
Lama juga x singgah sini... harap bersabar dengan apa yang berlaku... kita hanya merancang... Allah jua penentu... Semoga roh allahyarham dicucuri rahmat... ameen...

DaKMuO berkata...

Asalamualaikum..

yang muncul.. pasti akan pergi..
yg tumbuh.. pasti akan tumbang..
yg idop pasti akan mati
dan mati itu benar..

Innalillah...

Saya wakil dari pihak Frenzy.Fm mengucapkan TAKZIAH kepada keluar Dj Rosli dan Mama sekeluarga.. Tabahkan ati.. banyakkan berdoa dan kita sbg hambanya, harus teruskan hidup dengan suruhannya..

Semoga arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama org2 yg soleh.. Amin...

Al-Fatihah....

Tirana berkata...

Takziah...semoga rohnya dicucuri rahmat oleh Allah

atty's berkata...

salam..sedih atty baca entry ni..
tkpe..eta..rehat dulu..

neezareef berkata...

tumpang sedih ngn nasib fil mama..sian kt dj rosli ya nk wat camne mama dah ditentukan cmtuh..redha je la..

mama rehat la dulu bg semangat kt dj rosli ya

Precious berkata...

Al Fatihah!

Dee berkata...

takziah mama...ya Allah..tuhan je tau perasaan DJ Rosli. Teringat pemergian mak dan abah dulu..harap mama sekeluarga tabah ye. Moga rohnya dicucuri rahmat..Al-Fatihah...

Mucuk Shomot berkata...

al-fatihah..semoga rohnya dicucuri rahmat dr Allah.. begitu juga la perasaan hubby mucuk sbb ibu mertua meninggal secara tiba2 juga..kami begegas dr kl ke kedah, hya smpt melihat arwah ibu ketika sudah siap dimandikan..

CINTAMANISZ Lite berkata...

Begitulah bila ajal dah sampai..tiada tunggu walau sesaat pun.

Kepada DJ Rosli..bersabar lah. Ada hikmah di sebalik semua yg berlaku.

kuIna berkata...

takziah...
dr dia kita datang kpd dia kita kembali... byk2 bersabar ya mama

moMmY miMiL berkata...

salam takziah..
smogo roh FIL dicucuri rahmat dan ditempatkn dikalangan org2 yg beriman, insyaAllah..

Ivy Metaga berkata...

moga mama sekeluarga tabah menghadapi semua dugaan yer...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Sesungguhnya itu adalah KETENTUAN dari ILLAHI...

InsyaAllah.. DJ Rosli TABAH!!

Ten Q dari kami sekeluarga di atas SOKONGAN yg di berikan oleh ANDA semua....

WE LOVE ALL OF U!!

kakyong berkata...

kakyong tak dapat tengok wajah arwah onyang, dia meninggal masa kakyong kat asrama.. pastu lebih 2,3 bulan baru mak bgtahu... sedey tahap gaban, tp masa tu budak lagi lah, sbb dr kecik dok dgn onyang..

hrp2 mama & keluarga okay... Allah lebih sayangkan ur FIL...

CuTeMiUt78 berkata...

memang rasa sedih yg amat kan.. rasa terharu dan sebak gak bila baca n3 ni.. semoga roh nya dicucuri rahmat hendaknya..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

KakYong & CuteMiut:

SURATAN TAKDIR!!.. harus PASRAH!!

Thanks ya...

My BeautyFull Followers