Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

27.7.09

LELAKI JUGA BOLEH!!!






"SALING SEPAKAT MEMBAWA BERKAT"

MySpace

iklan dari: ZiMiLe KeDaH

36 ulasan:

Tirana berkata...

amboi..rajin bonar la bebudak tu..yang kecik berpampers tu pun sama naik mengemas..bagusnya..hehehe

joegrimjow berkata...

maju lelaki untuk negara

arnirina berkata...

wah rajinnye teruna...

TiNiE berkata...

ok...
kompom leh wat menantu..
hahaha

amirul berkata...

salam,

Den pun rajin mengemas po... hehehe...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Kak Tirana:

Yang kecik berpampers tu mmg RAJIN MENGEMAS.. hehehehe...

Habis kain baju abang2 kena tarik.. :D

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

joegrimjow:

Maju!! Maju!! Harus terus maju....

p/s: MaMa dah tak ada Choice... hehehehee.. harus terus sokong lelaki2 dalam rumah ku ini!!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

arnirina:

Kena RAJIN2 lah Teruna2 ni semua.. Kalau tak ajar dari sekarang, nanti MaMa dorang gak yg letih...

Kita sorang jer pompuan kat dalam umah ni kan... :P

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

TiNie:

KOMPOM ek? SETTTTTTTTTTTTTT...

hehehehehehe....

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Amirul:

LELAKI skrg makin Prihatin... Chaiyok!!!!!! Chaiyok!!!

Ivy Metaga berkata...

adohaii..comel2 nya mereka lipat2 kain tu, bagus training dari kecik, nanti bertuah bakal2 isteri hero2 mama ni, bole tolong isteri sama buat keja2 dalam rumah hehehhe...

kembara™ berkata...

hemo..hemo..hemo...waaa..rajinnye anak mama..moga2 bakal anak saya nnti rajin2 macam anak mama...hehe..lepak sini jap..lame tak minum kopi kat sini..mama pe habaq?moga ceria selalu...:D

Dee berkata...

mmg boleh..dan lebih rajin..anak kakak dee tiga3 lelaki..sonok tgk dorang adik beradik tlg maknyer..kalo pompuan..asik bergado..dengki-mendengki..hehehe..

neezareef berkata...

rajin anak2 mama...bagus2 at least mama dia x ler wat semer keje sendirian

SYAbAR berkata...

Alhamdulillah, rajinnnya anak lelaki mama. Moga semangat begini berterusan hingga mereka dewasa ya!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Ivy:

hehehe... mmg MaMa agak straight ttg buat kerja sendiri ni.. supaya tak membebankan mama dorang sgt2.. at least dorang belajar berdikari...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Kembara:

InsyaAllah kalau kembara train anak since kecik2.. hehehe

MaMa sihat!!! Alhamdulillah...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Dee:

Lelaki pun terkadang saling dengki mendengki gak.. hehehehe...

p/s: berdasarkan pengalaman mama & anak2 lelaki ku ini...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

neezareef:

Itu lah tujuan utama mama ajar dorang buat kerja2 umah yg simple2 nih....

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Kak SyaBar:

InsyaAllah... Harap2 berterusan lah rajin dorang tu...

Rinna berkata...

Bagusnya anak2 dah diajar utk lipat baju sendiri..senang ler mamanya nanti.. :)

CuTeMiUt78 berkata...

amboi2 kemain lagi anak2 mama ya.. rajin semuanya..yg penting kerjasama.. wonderpet.. wonderpet.. :D

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Rinna:

hehehe... tau tak pa!!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

CuteMiut78:

hehehe... WonderPet WonderPet kami datang.. Membantu Mirul Bulat yg kesusahan!!! errkk.. silap lirik la pulak... :P

CINTAMANISZ Lite berkata...

Haa..mmg betul..kena ajar dari kecik budak2 lelaki ni melipat baju, seterika baju, basuh pinggan..dpt buat yg sendiri guna punya pun jadi ler kan, Mama..

psst; DJ Rosli dah ok?

kakyong berkata...

wah bagus nya,...
bagus2 .. elok dr kecik2 ni dibiasakan..
nanti x de seme mama kena buat...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

CINTAMANISZ Lite:

Memang betul.. mana lah tau REZEKI anak2 MaMa leh ke Hostel cam anak CINTAMANISZ Lite ke..

At least dorang tau nak Basuh, Lipat & Iron baju sendiri...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Kak Yong:

Kan? Kan? Kan?

Sekurang2nya RINGAN sikit TUGASAN HARIAN MaMa dorang kan?

Mrs SM berkata...

setuju bangat.... chaiyok2....

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Mrs SM:

hehehe... Thanks!!

10 berkata...

amboi rajinnya depa noooo... baguih2... camni la anak mak... huhuhuhuuu...

ibu_umairah berkata...

tabikk laa anak akak..bole buat contoh....masing2 sibukakn diri untuk lipat kain

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

10:

Kena RAJIN laa... kalau idak, mama depa Hingaq... hehehehe

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

ibu_umairah:

Semua ni kena PAKSA pada awal-awl dulu.. sekrang ni dorang dah TERBIASA... Yg paling elok lipatan, yang Angah Chaq tu... mmg Kemas...

ummuabdullahsyaakir berkata...

alahai rajin nya hero mama...

senang buila besar2 nnt kalau dah dibiasakn dari kecik

mRs.jUkoGYu berkata...

anak mam sume lelaki kea?

My BeautyFull Followers