Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

29.7.09

TOLONG!! DAH KETAGIH NI...




Sejak 1 minggu lepas, buka PC jer... ni lah yg MaMa ONLINE kan dulu... Dah tu pulak melarat sampai ke tengah malam...

KETAGIH siot.. Tak tahu nak EXPLAIN kan camna kat u all...


MySpace

TOLONG!! TOLONG!! TOLONG!!

......Camna nak HILANGKAN KETAGIHAN ini......

p/s: Semua Program tu kat FaceBook!!!

33 ulasan:

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

kekekek..ieda baru nk bermula nih mama..

kakyong berkata...

mamaQ..

daku pun sama.. dpt aura dr mama lah ni...
ahakss.. yoville x penah try.. nak jugak lah... kkahkahkahhh...
farm town x leh masuk le

neezareef berkata...

adeh...addict dah ha..
sy lom sgt nih smpai mati kering tanaman ku biarkan..ade sape2 nk tlg jagakan ladang ai x..hihi

CuTeMiUt78 berkata...

eemmm kita pun baru nak bermula hik..hik..hik

Dee berkata...

sebab tu dee x start..takut ketagih..hahaha..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

MaMa_aYin:

Mula jer... hehehe.. MaMa menanti mu utk terus menjadi Jiran ku yg SETIA!!! kerkekekeke

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

kakyong:

Nasib baik kita ni bekerja dari Umah kan? kalau idak, mesti kena BALUN ngan Boss... hehehehehehe

Farm Town tak eh masuk laa.....

p/s: YoVille BEST.. ajar kita manage kehidupan & $$$ poket .. hehe

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

neezareef:

dah ADDICT sgt2 nih... Adusss!!

p/s: cian tanaman kau!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

CuteMiut:

Mula.... nanti kita berjumpa ekk....

ekekekeke

p/s: apa ID CuteMiut di faceBook?

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Dee:

Bagus... jgn mula kalau tak sanggup ketagih... ngeh3

SYAbAR berkata...

Relax la... tak salah kalau MAMA pun nak jd budak2 juga. Bukan selalu pun dalam setahun...

atty's berkata...

atty nya sampai kering..ku biorkan ..malas..ekekeke ..
eta ko tlong jaga ladang aku weh..

moMmY miMiL berkata...

Mama, weols pun addicted dgn kebun2 ni seme..tu yg blog x berhapdet2..


p/s : weols sanggup bangun tengah mlm (SET ALARM) untuk kutip hasil tanaman n copet tanaman org...huahuahuahua...

p/s : bagi la email address mari kite copet mencopet..hehehe..

echah_syed berkata...

kalo tenet slow combi main gak tp game spongebob heheh :p

geram sbb nak dpt byk tak sedar dah rugi masa utk tdo ptg huhu.. :(

kuIna LadyInRed berkata...

sy nak g main gak la...
nanti kita sama ketagih ya...

princess hearty berkata...

sama la kita.. mcm dh takde keja lain.padahal asgment berlungguk.
adus!!!

~Cinta Cukulet~ berkata...

ingatkan ketagih apa tadi...bahaya ni mama..kena report polis..hahahah :p :p

Ummi Hanie berkata...

salam mama,

same lah kiter..bnde2 tuh antara yg mesti online tetiap hari,ngalahkan blog ! tmbh plak tgh pening2 dgn biz baru tuh , main laaa ape lagi !

hehehh..kiter dah jadik member dlm yoville kan kan kan...besh besh..tgh mengumpol harta neh..hahaha

Hanie layan Pet Society gak..cumil sgt2..lg addicted main tuh..lain2 tu Fashion Wars . dah kayo rayo jadik jutawan..haha..kalo betul2 realiti camtu kan besh!

Dj Epoi berkata...

Cis!!!!

Gua ingat ketagih menda ....lah tadik huhuuuuuuuuuuuu....

Rinna berkata...

Wahh sama ler kita.. Saya pun ada gak kebun di farmville dan barn buddy..nak jadi jiran ker?? :)

Ivy Metaga berkata...

alamak sy ni pun hantu games hehhe, kalo ada games baru mmg nak cuba nih lallaa

honeyamirul berkata...

Salam Mama,

hai! Mama pun dah ketagih gak ye?
kih3x... saya ingatkan Myhubby Amirul je yang main farmville&barn buddy tu sampai tak ingat dunia... siap set alarm lagi nak bangun pepagi buta sebbnya nak curi tanaman org hehe... yang buat saya marah bila tang tu bleh je terus bangun tapi bila nak pgi keja tu punya lah liatnya dia... bila time dia cuti pula sampai ke subuh lah jawabnya tak tidor pun tak pe...

P/S: Setakat ketagih game tu tak pe lagi Mama... jangan ketagih bendo lain udah lerrr hehehe... :)

joegrimjow berkata...

ahaha
add kat barn buddy
huhu

ummuabdullahsyaakir berkata...

Mama,eem saya tak tau nak komen apa sbb saya tak regstr pun kat Face book tu..

Emm xpelah mama,klu main blh buat hilng tekanan blh teruskn main ^_^

mRs.jUkoGYu berkata...

hehehehe...xpe mama teruskan jea..nanti lelame ilang ler ketagih nyer tue...;)

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

KaK Syabar:

hehehe... betoi jugak kan? bukan selalu pun... (alasan nak sambung main lah ni)

_________________________________

Atty:

hehehe.. mintak ID & Pasword facebook kalau nak mama tlg jaga kebun tu... hehehehehe (melampau dah ni...)

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

MoMmy MiMil:

Ni lagi sakan ADDICT nyer... muahaha.. sampai sggup SET ALARM lagitu...

Mama nyer akaun faceBook atas kat main page yer!! Add lah kalau sudi..

_________________________________

Echah_syed:

hahahaa.. game spongebob tu... COMEY jer....

tapi betoi kan... terRALIT main sampai tak sedar masa berlalu...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

KuIna:

JOM jom main.... sama2 ketagih mesti HAVOC punya... hahahaha

___________________________________

princess hearty:

hehehehe... ni lagi BAHAYA.. sampai lupa assignment... jangan AMALkan sangat yer dik.. syekali syekala ok lagi....

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

~Cinta Cukulet~:

Repot Polis tak jadi apa... Ada pusat pemulihan utk KAKI GAME tak? :P

__________________________________

Ummi Hanie:

Hanie yg dah "KAYA RAYA" dlm FaceBook pun tak JEMU lagi kan? hehehehe.. camne lak mama ni?

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

DJ Epoi:

hahahahaha... KANTOI jer TAJUK entry MaMa ni kan?

____________________________________

Rinna:

Ada jugak ke? nak nak nak... Add ler "Eta Lazim" yer....

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Ivy Metaga:

ye ker...? Jom aa join di faceBook pulak... BEST ooooooo....

__________________________________

honeyamirul:

hehe... Amirul lagi ADDICT ek? cian Honey dia... mesti "MAKAN HATI" sebab di DUA kan dengan Kebun Maya tu kan??

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

JoeGrimJow:

Apa ID awak? Add ler MaMa sama.... nak JOIN NEIGHBOURS gak... hehehehe

____________________________________

ummuAbdullahSyakir:

mmg utk release TENSIOn ler MaMa join game tu... :D

_______________________________

Mrs.JuKoGyu:

tak nak Join ker? Jom aaaaaaaaaaaa... ramei ramei baru SHYIOKKKK...

JM berkata...

sy tak pandai main lg ni mama
kot dah pandai mesti ketagih gak gigil2..ekekkee

My BeautyFull Followers