Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

19.9.09

SYAWAL 1430H


BACKGROUND dari SINI


P/S: COPY jer kalau U All SUDI... tak PAKSA tau!!!

MySpace
Kad Raya U ALL yang MaMa dah KuTip....
MaMa TEPEK kat SINI  (klik kat ayat SINI tu tau!!)

16 ulasan:

Dee berkata...

selamat hari raya n maaf zahir batin..

adda berkata...

selamat hari ray gak.. saya dh tepek.tq.. nanti amik kd raya kt blog mama syafi pulok yek

imanshah berkata...

Mama..selamat hari raya, moga bergembira bersuama keluarga terchenta

ibu_umairah berkata...

SELAMAT HARI RAYA KAK.......selamat bergembira nanti yeeee

atty's berkata...

selamat hari raya & maaf zahir batin..andai ada salah dan silap..

Mrs SM berkata...

mama.. selamat hari raya.. ampunmaaf dipinta andai terkasar bahasa...
Dari Shahrul Muim, Suriati & Syamim Syalihin...

CuTeMiUt78 berkata...

selamat hari raya aidilfitri utk mama n family gak..

ampun dan maaf andai ada salah dan silap harap dpt dimaafi

kuina berkata...

SELAMAT HARI RAYA mama
maaflah kalau ada salah silap..

JM berkata...

slamat hari rayaaa

maap zahir batin mamaaaa...

mmMmmmuuaaaHH

kakyong berkata...

mama,
selamat menyambut lebaran..
lama ehh kita tak jumpa kat 'ladang;.. kebizian melanda..

dah buat kuih raya ker?

dah amik ke kad raya kakyong.. jgn lupa amik ya..!!

ibu_umairah berkata...

selamat hari raya jugakkkk....maaf kalau ada terkasar bahasa selama kita berblogging ini.....

MuMMy 2 Haqq berkata...

Selamat hari raya...maaf zahir batin..sila dtg amik kad ye...saya amik kad ni..tak terpakse pun..:)

CINTAMANISZ Lite berkata...

Dah amek kad raya mama ni..

Psst; dah shopping raya ke lom ni..kang acu fizie tu baling bakul lagi kang, hehe..

Selamat Hari Raya..

amirul berkata...

Salam Aidilfitri buat sekeluarga Mama... sambutlah kedatangan Syawal ini dengan penuh rasa syukur dan sederhana... :)

IMCurtain berkata...

Selamat Hari Raya Aidilfitri & Selamat Bercuti dari IMCurtain.com

p/s: Join our blogging community and spread your words there! Malaysian Blogger Community

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Dee, Adda, ImanShah, ibu_umairah, Atty's, Mrs SM, CuteMiut, Kuina, JM, KakYong, Mummy 2 Haqq, CintaManis, Amirul & IM Curtain... JUGA PADA yg SILENT READER!!!

Ten Q 4 d wish!!! Sama2lah kita saling bermaaf-maafan di Syawal yg MULIA ini yer!!!

Thanks again 4 dropping by!!!

My BeautyFull Followers