Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

8.9.09

MAKIN LAMA MAKIN TINGGI

INILAH YANG MAMAQAYPO KENA HADAPI SABAN HARI
ANAK SAPA? ANAK ABAH....
MySpace

LETIH TAU!!!!

**************************************************

CLIMBING:
When your toddler starts climbing on furniture and staircases, you need to upgrade your baby proofing. Dining room chairs, coffee tables, couches and staircases become your toddler's favorite things to explore. And try to keep a cool head the first time you see your little one on the verge of a fall.
"Don't panic when they are in a dangerous place," says Dr. Alexander Horowitz, a pediatrician at the Volunteers in Medicine Clinic in Hilton Head Island, S.C., who gives presentations on child development. "You can avoid falls by carefully redirecting them." If you panic, you might startle your little one and cause him to stumble.



22 ulasan:

TiNiE berkata...

bnykla doctor tu tak panik..
wat nyer tertomoih terus gimana??
fatihah skang pun dlm stage ni gak..huhuhu

Rinna berkata...

Wahh lasaknya..dak fizi nie.. dok manjat2. Taim gini memang penat dok nak melayannya.. Kena perati2 laa..jgn lalai plak kang..takut jatuh..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

TiNie:

Tu aaa... mama tiap2 ari sereyat darah ni... Achu ni mmg kena selalu kena aware... kejap2 dah kat "atas"...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Rinna:

Tu aaa... mmg tak leh LEKA langsung...

kalau idak, ke bawah la jawabnya....

Wan Anis Sorfina berkata...

Teruskan achu fizie! teruskan!!!! yeyeahhhh ~

Dee berkata...

kemain lagi panjat merata..segala ceruk..hati2 ye..

atty's berkata...

hehehe..kan main lagi achu..takpe..org tua cakap kalo budak2 lasak ni cerdik.

imanshah berkata...

Hati2 maknya..kang jatuh anaknya patah gigi tu

SYAbAR berkata...

Biasala kan MamaQay, anak2 kecil makin hari makin advance belajar... tp itukan satu perkembangan positif, hanya perlu pengawasan yg lebih utk mengelakkan kecederaan. Tp kekadang tu tak terelak, nak jd juga!

MuMMy 2 Haqq berkata...

hehehehe..same je anak2 kita ni..

10 berkata...

wowowowowowow... masa skrg ni mmg anak2 tgh aktif... sama la cam hawa... asik2 nk panjat je... dh jatuh tu, x serik pn... panjat lagi dan lagi dan lagi... sabar je la... penat noooo...

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

heheh..achu..achu...kelakar nengok dia panjat...

Ivy Metaga berkata...

alahai comel nya dia buat lagak spiderman hehehe...nih masa time explore race nih hehehe..

kakyong berkata...

mama,
aliya yg 18 sept ni akan genap 1 tahun 2 bulan pun camtu jugak.. memang mata tak leh lekang dr tgk dia.. turun naik katil tu dah biasa.. mujur la hall ni ade meja jepun ni.. kalo meja computer cam umah mama tu... wuuuuu, seriau... seriau...

kembara™ berkata...

salam mama..
hehe..besela tu..semakin lama,kanak2 akan semakin tinggi tempat duduknya...seperti sebuah impian yang akan dicapainya...tgh buas lagi tu...tapi jangan biarkan sorang diri budak tu...huhu..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Wan:

yes! yes! arini pun tak abis2 memanjat... tulunggggggg.....

_____________________________________________

Dee:

Achu Fizie Camni laaa (cam iklan Coca Cola la pulak..)

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Atty:

Hopefully betoi la cakap orang tua2 tu kan? heheheheh

_________________________________________

ImanShah:

Mmg sentiasa ALERT... tu pun kalau nak jatuh, jatuh juga....

iesma berkata...

hahah..

aktif betul yerk achu nie.. suke betul panjat2..comel jerk,tp kene tgk2 la, zafran pun mcm tu la..tp x sampai lg atas meja,sbb ibu dh turunkn semula..takooot..huhu, :))

Ummi Hanie berkata...

fuiyooo mama...mmg anak jantan la tuuu..

wow! lawa la curtain baru umah mama ni ! (ke saya yg ketinggalan keretapi???)

neezareef berkata...

alahai..sama je la achu fizi ni ngn afiq pn kuat manjat siap leh lompat dr satu kusi ke kusi sblah lg...adeh..fenin fenin

adda berkata...

wow.. boleh tahan anak teruna sorang ni.. ayoyo mesti penat nak jagakan.. syafi nanti camni sure mama kurus huhuu

CINTAMANISZ Lite berkata...

Tu diaaaa...budak lelaki baru dpt ilmu memanjat, huhu.
Mau ler kurus mama ni...takyah makan jamu ke apa dah..hehe

My BeautyFull Followers