Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

6.9.09

JOM JALAN-JALAN...

Salam My BeautyFull Followers
(waaa... dah lama tak taip camni)
Maaf lah pada U all yg ternanti-nanti MaMaQayPo nyer Blog Update (ada ker??) hehehe..
Nak tahu tak ke mana haluan Famili MaMaQayPo minggu yang lalu?
Cuba U all TEKA, benda apa kat atas ni???
 
Kalau yang ni pula, mesti U all dah boleh agak... hehehehe..
 
Betul lah tu... kitorang pergi JALAN-JALAN ke Kebun Getah yang sebenarnya..
(Ambik kau!! Bulan Puasa DJ Rosli bawa famili jalan masuk hutan)
 
Kebun ini adalah peninggalan Allahyarham Haji Harun iaitu ayahanda kepada DJ Rosli.
Sepanjang 15 tahun pernikahan kami, inilah kali pertama DJ Rosli bawa MaMa & anak2 meninjau kebun getah ini.
 
Macam-macam cara orang tadah getah kan zaman sekarang ni? hehehe... 
 
Hampir 20 minit meninjau, anak2 bising ajak balik sebab tak tahan gigitan nyamuk... 
(memang banyak betul nyamuk kat dalam kebun getah ni... camne lah dorang tahan menoreh pagi2 buta tu ek?) 
Suasana sebelum balik, OO SOM siapa yg nak duduk tengah.. 
(camni lah anak2 ku tiap kali nak naik kereta.. suka berebut tempat duduk)
Ni MaMaRaZi yg QayPo jer nak EnterFrame.... 
(Along Zaimi yang SNAP)
MySpace
Sampai jer rumah, semua dah LEPAK & terus berkurung dlm AirCond.. 
Sekian, Ten Q!!!





20 ulasan:

iesma berkata...

mamaqaypo..

huhu..ok lagi msk kebun getah,kalo msk kebun sawit lagi haru..
tp best la msk kebun getah,kalo petang2..ade angin..pergh..fresh air!!layannnnzzz... :)
cantik je memandangan dlm kebun getah tu..

imanshah berkata...

huhu bleh wat pegambaran citer hindustan ni

10 berkata...

Belakang umah org ada kebun getah... tapi bukan bapak org yg punya... kebun sapa ntah... pagi2 ada cina dok toreh... tengah ari ckit baru kutip getah... bleh tahan la harga getah skrg ni ek...

adda berkata...

bersihnye ladang getah tu.. terjaga rapi.. wat amik2 gambar cntek nih..

teringat lak zaman kecik2 dulu suka main biji getah

Ivy Metaga berkata...

bestnya jalan2 tgk pokok getah,teringat plak masa kecik2 kami adik beradik suka kumpul buah getah tu, pas tu lawan tgk biji getah mana yg paling kuat hehe

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Iesma:

MaMa tak penah lak masuk kebun kelapa sawit.. nampak SERAM jer... terbayangkan RIMAU.. hehehhehe

p/s: mmg Angin Sejuk dlm kebun getah kan?

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

imanshah:

Jom2 kita shooting... iman jadi "shah rukh khan".. nanti mama tlg carikan utk awak "Kajol"..

hahahhaha

p/s: nehi nehi... kabhi nehi...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

10:

MaMa tak tahu menahu lak harga terkini getah... nak kena start survey dah nih... heheheheh

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

adda:

Aruah ayah mertua mmg Upah orang utk jaga kebun Getah tu.. Pemandangan pun HIJAU jer...

Mmg BERSIH la... cuma nyamuk jer yg tak tahan ... hehehehheeh

p/s: camne ek main buah getah?

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Ivy:

waa... kecik2 dulu suka main buah getah ek?

Buah paling kuat tu camne? buat peluru LASTIK ke? bahaya tu....

TiNiE berkata...

gmbaq las sekali gak kelessss!!!
syabas..

reen berkata...

ni manager estet wt lawatan ye mama..hik3

Wan Anis Sorfina berkata...

nak buah getah satowwww!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

TiNie:

muahahahahahaa.... yer lah tu...


__________________________________________

Reen:

Kira2nya Camtu lah... hahahahha

__________________________________________

Wan:

Meh mai ambik kat umah mama... budak2 ni buat main tuju tuju ja ni...

Cik CT berkata...

MamaQaypO, duk melawat kebun getah ye...baju raya dh siap???

ibu_umairah berkata...

kak..nampak cantik ladang getah itu.....ada org jaga ye kak

Dee berkata...

dulu2 dee gesek biji getah tu smpi panas pastu tekap kt bdn or tgn org..meraunglah..hahaha..

Rinna berkata...

Wahh MamaQaypo jalan2 kat kebun getah..ekk..melawat ladang..heheheh.. Dah lama tak tgk bijik getah tuh.. dulu kat rumah kampung selalu gak tgk bijik getah nie.. Nie dah duk KL..tak dak lagik ler...

CINTAMANISZ Lite berkata...

Mmg best ler masuk kebun getah ni. Sy pun suka sgt kalo gi kebun getah. Tambah2 yg ada anak sungai tu..best!!

mRs.jUkoGYu berkata...

mule2 ingatkan telur puyuh...bijik getah rupe nyer....huhuhuhu...

My BeautyFull Followers