Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

28.9.09

SYAWAL 1430H: AKTIVITI (2)

RAYA KE 3 : 22/09/2009
ABAH MAK & ADIK2 BERTANDANG KE RUMAH


**pic DARI gOOgLE

MaMaQayPo tapau LAKSAM dari pekan Kuala Kedah jer utk santapan Famili ku
 Memang MENGANCAM tau... SEDAP!!

**************************************************

RAYA KE 4 : 23/09/2009
LAYAN TETAMU BERTANDANG


PAGI: peminat Along Zaimi dari SIK


PETANG: peminat Along Zaimi dari Alor Star & Penang

**************************************************

RAYA KE 5: 24/09/2009


DJ ROSLI ada Kenduri di FLAT MERGONG
maka, kami tak ke mana-mana

 **************************************************

RAYA KE 6: 25/09/2009


 
 
PAGI: Kucing SESAT "KIKI" bertandang Raya...


PETANG: On D Way ke.........


Mana ek?


 Kami ke Pusat Bowling di Star Parade Pacific
Layan HERO-HERO main Bowling.. 1st Time utk anak2 MaMaQayPo tau...
yg PASTI dorang ENJOY!!!! Lebih2 lagi time STRIKE...


 Majoriti MELAYU jer aritu yg main Bowling


Memang SESAK.. Lane QUE tau aritu...


MALAM:  Rumah Terbuka adik perempuan MaMaQayPo

Aktiviti Raya Hari ke 3 & 5 tak sempat nak SNAP gambar.. agak KERUGIAN juga rasa sbb peristiwa Syawal ni bukan selalu akan berulang.. masing2 Sibok ngan kerja.. time Raya camni lah baru leh berkumpul & bermesra di samping mengeratkan ikatan kekeluargaan kan?

21 ulasan:

Ummi Hanie berkata...

Salam Mama ,
wah sedap btul nmpk laksa iteww...
slmt ari raye lg dan lagi...mai la dtg Nibong Tebal ni :)

Cik Wanie berkata...

wah wah wah,
g main bowling yer,
x ajak pun,
hik hik hik...

lain kali blh ar main sesama kan:)

bila nak mai umah Cik Wanie nie???

Dee berkata...

owh..ari raya gi main bowling eh..best gak kan..

SYAbAR berkata...

MamaQay,
Laksam tu yg buat den tak tahan. Balik hari tu pun mana sempat pi pekena kat Kuala Kedah. Bihun sup Pekan Rabu/Simpang 4 pun tak dpt merasa. Sempat pekena nasi minyak Royale je...

Tahun ni plan berjalan terganggu sbb cuti hubby ditarik balik serta-merta. 5 Syawal dah balik KL. Hindraf ni... kot ya nak hantar memorandum, buat la time lain kan!

atty's berkata...

laksam..sedapnya ..kalo dkt dah terjah umah eta.

CuTeMiUt78 berkata...

salam mama,

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin

emmm raya2 pun sempat lagi g main bowling ya..emmm betul tu, time raya ni la nak berkumpul semua kan

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Ummi Hanie:

Laksam tu boleh di makan org dlm pantang tau! betoi....

Nibong Tebal kat Penang ek? mama tak penah sampai situ lagi...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Cik Wanie:

Nak main juga? Nanti kita gi main bowling sama2 ek...

Nak juga pi umah Cik Wanie.. tapi MALUUUU la.... heheheheh

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Dee:

Layan anak2 jer... dorang nak sgt2 belajar men bowling..

nak gi bertandang raya umah kawan2, masing2 pakat balik kampung...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Kak Syabar:

Takpa... nanti balik mai Kedah, kita pi makan sama2 no.....

Cian lak pada Hubby kak Syabar.. HINDRAF ni mmg makin mengada....Time raya pun bak buat hal...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Atty:

LAKSAM tu mmg famous kat Kuala Kedah ni... sepinggan 2 hengget jer... mmg MABELES!!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

CuteMiut:

Raya2 pun tempat bowling sesak tau..

Famili mama kecik jer.. jadi aktiviti raya pun sempoi2 jer..

MamaVogue berkata...

Salam Aidilfitri!

p'na mama oja berkata...

hi.. salam singgah..
sy dapat link dr blog kty..
x tau lak mama dari alor star.. so bole la tambah geng kampung sy.. hihih

nnti p'na add mama yerr...jgn lupa add sy juga.. tq

Ivy Metaga berkata...

main bowling...enjoynya...

kirana berkata...

Ehhhh... raya pon sempat nak gi main boling? Isshhhh... lepas geram nampak!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

MaMa Vogue:

Salam Aidil Fitri juga.... :D

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

p'na mama oja:

Salam kenai2.... OK.. nanti mama terjah Blog awak ye!!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Ivy:

Leh realease STRESS kan? huhuhu

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Kirana:

Time lain SIBOK.. anak2 sekolah lak... Time CUTI Panjang tu la nak lepas geram.. huhuhu

reen berkata...

adoyai..sedapnya laksam..lama x mkn ni..

My BeautyFull Followers