Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

25.9.09

SYAWAL 1430H : AKTIVITI

SHOPPING LAST MINUTE : 18/09/2009


 
 
 
 
 
 
 

**************************************************

BALIK KERPAN: 19/09/2009
(PUASA TERAKHIR RAMADHAN 1430H )


 
 
 
 
 

**************************************************
RAYA PERTAMA: 20/09/2009
(1 SYAWAL 1430H )


** kuih RAYA ciptaan MaMa yg dah LESAP **



 



**************************************************

RAYA KEDUA: 21/09/2009
(2 SYAWAL 1430H )

 
 

Kenapa Hospital?
Ibu Mertua MaMaQayPo TAK SIHAT (ASTHMA)
Jadi kami beraya di Klinik Kecemasan & Farmasi
Hospital Tunku Fauziah Kangar saja pada aritu...

 
Yang ni TIDOR RAYA... Letih pas balik dari beraya di Hospital.. heheheheh


**************************************************

SALAM AIDIL FITRI 1430H



JEMPUTLAH KE RUMAH!!!!


14 ulasan:

atty's berkata...

SAMPAI TERTONGGENG ..HEHEHE..
semoga mil eta ..cepat sembuh ..
selamat hari raya ..

Ivy Metaga berkata...

alahai comel pula dia tido cam tu, penat sgt tu hehe
kalo rumah mama dekat dah lama sy g terjah hehe

Noina berkata...

Selamat hari Raya kak..Wah..meriah betul..Moga Mak mertua lekas2 sembuh..teringat tahun lepas, ayah mertua masuk spital..muntah2 teruk..huhu..

p/s : klu dekat dah lama datang kak..huhu..klu dtg KL..jemput2 la singgah umah ina kat Rawang.. :)

adda berkata...

wah raye sakan nampaknyer.. tang tido tu yg tak tahan hehe. penat sgt le tuh

SYAbAR berkata...

Salam aidilfitri mama. Maaf la tak sempat jengah mama kat kuala. Balik kali ni kelam kabut skit. Ingat sempat la pi beraya rmh kawan2 bila pulag rmh mertua, tp den tak berdaya sebab melayan mertua yg dok ajak melawat rmh saudara-mara. Next time ya mama..

MariaFaizal berkata...

MaMaaaa!!!
Miss you & stories so much!!!
And indah nya kenangan raya MaMa & loved ones (w.pun ada episode that involves hospital :).
Happy Eid Mubarak MaMa.Maaf Zahir Batin (tgh pulun re-visit rakan2 bloggers pages)

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Atty:

Thanks Dear.............
Selamat Hari Raya juga utk mu...

__________________________________

Ivy:

Tu laaa... LETIH sgt si Achu tu... hehehe...

Jauh kan? kalau dekat.. mama pun teringin dating Ivy...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Noina:

Selamat hari raya juga ye!!

Mak Mertua mama dah OK sikit.. selepas ambik ubat aritu...

Ina stay Rawang ek? hehehe.. jauh tu... tak sampai lah nampak gayanya... Thanks sudi jemput!!

p/s: kiss Nabila 4 me...

___________________________________

Adda:

Tak de la SAKAN pun... jalan2 umah parents jaa... tahun ni mmg kitorang HOME ALONE jer... hehehe

Selamat Hari Raya again....

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Kak Syabar:

Takpaa... MaMa faham.. Family come 1st...

Mungkin belum ada JODOH kita bersua kan? heheheh.. cam org bercinta lak...

__________________________________

Maria:

Ten Q sbb masih ada yg RINDU... MaMa nye MOOD berblogging ni perlukan new injection.. belum ada STOK rasanya... hehehehhe...

Salam AidilFitri utk Maria & famili yer!!!

CuTeMiUt78 berkata...

la.. kepenatan la tu.. smpi tertonggeng tidonya.. oh gitu ke.. semoga mak cepat sembuh ya

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

CuteMiut:

Achu mmg gitu kalau tidor keletihan.. menonggeng terus...

Alhamdulillah.. Mak Mertua ku dah sembuh... Thanks ya!!

CINTAMANISZ Lite berkata...

Mama ni mmg suka soping last minute ye? hehe..tak pe ler..mama terer nak handle. Kalo sy..jenoh walaupun anak 3 tp nak memilihnya susah gak, hmm..

Amboi..best ler along ada peminat. Mesti peminat bagi along duit raya nih, hehe.

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Alona:

Nak kata SUKA tu tak juga... tapi mmg MASA utk Shopping takda time puasa lalu.. abah budak2 ni tiap2 malam main muzik kat Hotel sepanjang Ramadhan... so.. TERLEWAT sudah...

揚州炒飯Penny berkata...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

My BeautyFull Followers