Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

27.8.09

NEW GAME IN TOWN

Gambar-gambar berikut merupakan "PROMOSI" mainan baru KHAS untuk TODDLER dari hasil cipta Achu Fizie...
Angkat!!
Lontar!!
Roll!!

pastu periksa "alignment" utk Kestabilan masa bermain seterusnya!!!
MySpace

Habis JAHANAM Raga Kain MaMaQayPo!!!

***************************************************

"Your toddler will get endless enjoyment out of rolling things down a ramp. Almost anything that rolls will work – balls, cars, even toilet paper tubes. While he's busy having a blast, he'll also be developing his understanding of the law of gravity as he witnesses it in action over and over (and over) again."

Sumber dari: http://www.babycenter.com/


21 ulasan:

MuMMy 2 Haqq berkata...

same je ngan anak2 sy kat umah tu..suke nau main2 bakul kain.

Dee berkata...

sama je..siap dok dlm bakul lagi..hahaha..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Mmmuy 2 Haqq & Dee:

hehehe...Budak2 sama jer kan? suka benor ngan Raga kain baju...

imanshah berkata...

Kalau pecah, nanti beli lain tak gitu mama

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

imanshah:

Yer lah tu....:P

CINTAMANISZ Lite berkata...

Biarlah achu (erk..takde dah ke lepas ni, hehe) tu main camtu. Sekurang2nya tau ler gak yg dia pandai rekacipta dan kreatif, hihi..

Alaa..ari tu mama dia dh dpt cheque..tu yg dia protes naper tak beli lagi baju raya dia..kehkehkeh..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

@Lona:

hehehehe... betoi gak..,. LUPA sudah!! BAJU RAYA belum shopping nih.... heheheheh

p/s: ACHU??? Abah dia yg panggil gitu... mama pggil FiZie... hehehehehe

TiNiE berkata...

hihihih..bagus achu fizie..nanti rollkan pasu2 djrosli lak...m soriiii

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

hehehehe TiNie... Pasu bunga?

OK gak IDEA tu... muahahahaha (mampos MaMa kalau DJ Rosli tau nih...)

CuTeMiUt78 berkata...

HIK..HIK..hik.. permainan alaf baru...

ibu_umairah berkata...

rasa nya dah ilang boring le tu......heee.heeeee....

kakyong berkata...

mama,
anak2 ni memang kreatip, seme brg2 di rumah adalah mainan...

Rinna berkata...

Budak2 skrg kreatif..suma benda dia nak wat main :)

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Cute Miut & Ibu Umairah:

Mmg Achu dah BORING sgt dah time tu... hehehehehe

Permainan yg sungguh MENJIMATKAN!!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

KakYong & Rinna:

Budak2 nyer IMAGINASI mmg TINGGI kan?

adda berkata...

jimat blanjer mama.. xyah beli menan yg canggih manggih.. dgn bakul tu pn dia leh main happily

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Adda:

Mainan kat umah ni melambak2.. almaklum lah dah 4 heroes... tapi RAGA KAIN tu juga yang jadi MANGSA DERA!! hahahahah

atty's berkata...

mcm2 achu..banyak mainan ..bakul tu gak achu minat.

MariaFaizal berkata...

alahai Achu....sangat cute bermain dgn raga kain MaMa..he he he..very very adorable! But it is so true toddlers will learn so much more while playing. How can we be angry at this lil' cute thing...We just couldn't!Achu is too cute!!! :D

echah_syed berkata...

anak tumpang combi pulak suke panjat atas kerusi pantang kita lepa siket pun.esp kerusi meja mkn atau meja komputer.

adehhh bersilat kita dibuatnyer.. :(

neezareef berkata...

sama je la mama...ngn si afiq tu...klu bleh rasa nk masuk bakul kot..hehehe

My BeautyFull Followers