Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

8.8.09

APA KHABAR ORANG KAMPUNG TV9

Sehari Suntuk MaMa & Family ikut EZAD LAZIM ke program
"Apa Khabar Orang Kampung TV9"
di Kampung Jeruju, Jerlun, Kedah Darul Aman..

Program ni berlangsung dari 7 Ogos 2009 ~ 8 Ogos 2009

Ramai juga Selebriti TV9 & Artis Malaysia yang "TURUN PADANG" bagi memeriahkan program TV9 ni..

HUJAN yang mencurah2 tak jadi HAL kepada semua pada haritu..

SUPERB & Marvellous..

Gerai yang paling HAVOC ialah gerai CEPLOS!! Ramai yg berkerumun nak tengok si CUTE CEPLOS nih... tapi sayang MaMa tak sempat nak SNAP Pic budak CUTE tu...

..

..

..

Tapi Rasanya MAKCIK kat bawah ni lagi CUTE kot?? huhuhuhuhu


MySpace

30 ulasan:

imanshah berkata...

Mama memang Cun..

honeyamirul berkata...

Salam Mama,

Amboi!...mama melaram nampak?...
Ingat kot artis mana takdi hehe... Mama!...hujan pun hujan la kan janji Mama cun...

Mama kirim salam pada adik mama Ezad tu no... saye mamg minat fanatik kat diaa... tapi tak lor sampai gilo hehe... amboi! Along bukan main no dah same hemsom ngan pak penakan... :)

Tirana berkata...

Amboi mama..bergaya habis..hehehe

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

hehehe..ieda x balik kg..kalau idak sure terjah gak nih..kan jauh pon ngan air hitam tu kan???

DaKMuO berkata...

Salam..

aiseymen mama... posing maut gitu.... hehehe.. happy sokmo la mama ni..

kemsalam kat Ezad ngan Along yep..

Trimas..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

imanshah:

kalau lah BENAR apa yg katakan itu... huhuhuhu...

p/s: kdg2 MaMa ni terperasan.. konon2 CUN HABIS... walhal HAMPEH... :P

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Salam

honeyamirul:

Melaram... jgn tak melaram...kekeke...

Ezad dah balik KL tengahari tadi...

Tapi salam itu sudah ku kirimkan bersama sbg bekalan... :D

p/s: Along KEMBANG di puji hensom..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Tirana:

Syekali Syekala tak apa kan kak Tirana???

p/s: kalau kat umah SERABAI tau!!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

DakMuo:

Along & Ezadcakap Wassalam...

p/s: MaMa Happy Sokmo... Walaupun....

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

MaMa aYin@ieDa:

Tu aaaaaaaa... kalau lah Ieda balik kampung time tu.. Mmg dah dekat sgt2 dah....

p/s: belum JODOH kita nak bersua kan?

Dakjaat™ berkata...

akbar pun ada? cesss!

MariaFaizal berkata...

MaMa,
Sungguh meriah!!!
Wished I was there too :D
And i'm sure you're very proud of your talented son Alnog, and your brother Ezad.

Have a great week ahead...

neezareef berkata...

mama cun..mama ranggi.. :D

MamaVogue berkata...

Seronok..dpat jumpe ramai artis..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

DakJaat:

Apa salahnya kalau Akhbar pun ada? Macho aaa mamat tu...

__________________________________

Maria:

Mmg Meriah bila dah berkumpul ramai2 camtu... tapi bimbang gak H1N1... huhuhuhuhu

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

neezareef:

praaakkkkkkk!!! Rabak dah poket seluar jeans ku di puji camtu... muahahahahahaha

____________________________________

MaMaVogue:

Seronok!! SeroNok!! Seronok!!!

Rinna berkata...

Waahh MamaQaypo..best jalan2. MamaQP memag cun..meletop..heheheh

Dee berkata...

mama cunlah..kemsalam ngan ezad eh..hahaha..

CINTAMANISZ Lite berkata...

Laa..ada lagi si Ezad exist ni? huhu..
Mama..takkan ezad aje artis kt situ? Yg lelain tak bergambar berdua ke?

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Rinna:

hehehehehehe...mana ada...mama gurau jer tu...

_________________________________

Dee:

Dah ku kirimkan salam mu itu... thanks ya!!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

CINTAMANIS Lite:

Ezad masih ADA yer!!

Ezad itu adik kandung ku... yg lain2 bukan MUHRIM ku... hehehehehehe

echah_syed berkata...

prasan tu terapi aper..hiks :p

mama mmg cun arr..!

Ivy Metaga berkata...

hehhe..dalam last pic tu, mmg makcik tu yg paling chomel dan vouge hehehe

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

kak Chombi:

Sokong 100%... Terapi MINDA...

MaMa CUN sokmo di hati DJ Rosli... hahahahaha!!!

________________________________

Ivy:

Makcik tu perasan tak SEDAR Diri... kekekekekeke....

10 berkata...

ezad lazim tu ezad yg kumpulan exist dulu tu ka?

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

10:

Betul TEKAAN mu itu!!!! 200%

adda berkata...

cute ar gambar dgn ezad.. along zaimi dh jd celebrities aaa

ummuabdullahsyaakir berkata...

Salam mama..Ni untungnya jadi sbhgian klurga seni^_^

ummuabdullahsyaakir berkata...

Mama,yg ezad dukung tu achu Fizie,kn?Emm dh nmpk bujng smua ank2 mama

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Adda:

hehehe... susah tau..kami pegi support Ezad jer time tu..

walaupun Along tak nyanyi aritu, ramai gak yg ajak dia bergambar...

___________________________________

UmmuAbdullah:

Yup.. yg Ezad dukung tu Achu Fizie... kasut lupa bawa, kena lah bergilir dukung...

Mmg MaMa kaya anak teruna!!

My BeautyFull Followers