Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

5.11.09

d FAMILY of MaMaQayPo




FAMILI LAZIM.



FAMILI ROSLI

13 ulasan:

SYAbAR berkata...

rajin famili mama.... time raya pi bergambaq kat studio. famili kami susah nak adjust slot camtu

CINTAMANISZ Lite berkata...

ni gambo bila ni? tantek ler..

hmm..cara mama posing pun style zaman nak merdeka..classic tul..mana belajar??

Dee berkata...

wow..cantik2 gambar ni..

atty's berkata...

wow ...eta..canteknya gambar tu semua ..masa ari raya ke.?

neezareef berkata...

yg pompuan sorang lg tu adik mama ke..lawoo

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

kak Syabar:

nak jumpa ngan Ezad tu lama2 sekali, time Raya camni lah kami berpeluang berkumpul.. tu pun sebab family kami kecik... heheheh.. leh aaa muat 1 studio..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

aLona:

Gambar RAYA ke 7... hahaha... dah Basi lor...

Cara Posing ek? Apek kedai tu yg ajor... huhuhuh

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Dee:

Ten Q....

________________________

Atty:

Masa Raya ke 7 baru2 ni...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

neeza:

Yup adik pompuan mama ... hehehe

Dia mmg SHANTEK sgt2.. puteh melepak lagi.. very contrast la kami berdua .. hehehe

Dj Epoi berkata...

Walaweiiiiiiiiii.....

Hebat keluarga MAMA nih....
Gua suker tgk MAmA pakai baju bunga2 tuh..!!

Entah?

MariaFaizal berkata...

Sungguh meriah family sis!
So proud of you guys/gals : D
Muwah!!!

Cik CT berkata...

wah,bestnye dpt amik gmbr family ramai2 gini..

ibu_umairah berkata...

cantik nyeee...background!!!!!cun sangat......

My BeautyFull Followers