Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

15.10.09

ALHAMDULILLAH... REZEKI

Berkat berBLOGGING & BerTENET nih..
Rezeki ZIMILE ENTERPRISE makin Murah..


** PIC DJ kredit to GOOGLE **

Kiranya sejak berjinak2 di ALAM CYBER ni.. ramai yang dah CALL bertanyakan perkhidmatan
PA SYSTEM yang di kendalikan oleh DJ ROSLI..



Yang call untuk booking ALONG ZAIMI & EZAD juga ada..
ALHAMDULILLAH sekali lagi... Syukran... REZEKI masih ada untuk famili kami...

Kalau ada lagi yang BERMINAT dengan PERKHIDMATAN Zimile Enterprise, Sudi2lah calling KAMI di talian seperti yang tertera di PAGE atas yer...


MySpace

"WE LIGHT UP YOUR EVENTS"

16 ulasan:

Dee berkata...

alhamdulillah..

ibu_umairah berkata...

taniah kak....mudah2han selepas ini rezeki akak melimpah

Ummi Hanie berkata...

taniah akk...rezeki dr Allah ade di mane2...usaha je kan ?

neezareef berkata...

alhamdulillah..rezeki tu ade di mana2 kan mama..yg penting usaha..chaiyo2

adda berkata...

alhamdulillah.. tumpang gembira gak nih.. semoga terus maju

MamaVogue berkata...

alhamdulilah...

CINTAMANISZ Lite berkata...

EZAd ni di bawah pengurusan mama ke? (wah..kat blog ku panggil mama...kat fesbuk ku panggil eta..)

Hmm...sebenarnya mmg byk kelebihan blog ni kalo tak disalahgunakan, kan??

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Dee, ibu_umairah, Honey, neeza, Adda, MaMaVogue & Alona:

memang kami amat2 bersyukur di atas limpahan rezeki yang diterima.. Alhamdulillah.. Usaha tangga kejayaan.. yg penting halal..

MaMa uruskan Ezad hanya utk kawasan Utara saja... kalau luar Utara, dah ada PR dia yg handlekan...

atty's berkata...

ALHAMDULLILLAH YE ETA..

CuTeMiUt78 berkata...

syukur alhamdulilah..

imanshah berkata...

Akak menguruskan Ezad ke sekarang??

reen berkata...

amin..syukur rezeki mlimpah ruah..nt leh mama lak banje kita ye..hik3..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Atty, CuteMiut, ImanShah & Reen:

Alhamdulillah!!

Thanks sbb masih sudi singgah...

MaMa bukan pengurus Ezad.. cuma carikan Show utk dia di area Utara ni jer....

Belanja? heheheheh... mai ler umah...

TiNiE berkata...

alhamdulillah...syukurrr
insya-Allah rezeki dari Allah Taala ada di mana-mana...

Dj Epoi berkata...

Salam Ma....

Gua nak booking MAMA QAYPO sendiri untuk Function Gua boley?

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

TiNie:

Syukran...

________________________________

DJ Epoi:

Hehe... leh jer kalau kena ngan masa & jadual mama.. :P

p/s: Mama dah lama tak buat DJ nih....

My BeautyFull Followers