Nak Sewa PA System utk MAJLIS?

Harga mengikut lokasi (siang sahaja):

* Kubang Pasu, Kota Setar & Pendang : RM400.00
* Perlis, Changlun & Pedu : RM500.00
* Sungai Petani, Kulim & Sik : RM600.00
* Baling & Seberang Prai : RM700.00


NOTA: Sila buat TEMPAHAN sebulan dari tarikh MAJLIS yang bakal berlangsung...



Perkhidmatan lain yang kami sediakan..

* Pengacara Majlis - DJROSLI
* Set Karaoke
* Penghibur - EZAD LAZIM & ALONG ZAIMI
* Typesetting: Kad Kahwin, Name Card & Banner

Berminat? Sila berhubung dengan kami..

Zimile Enterprise : 0125652774 / 0125863762

16.4.10

TERUK DAH NI!!!


MAKIN MENJADI2...... 

7 ulasan:

Tirana berkata...

Kenapa ni mama? Sakit mulut? Sakit kepala?

Semoga cepat sembuh walau apa jua penyakit yang menimpa.

SYAbAR berkata...

Apasal kena zip mulut camtu sekali mamaqay

kakyong berkata...

apakah yg buat otak serabut tu?

揚州炒飯Penny berkata...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

eus berkata...

nape mama?!! *hi.. ni link baru yus tau... huhu...

MariaFaizal berkata...

sometimes i pun rasa nak zip mulut i sendiri hu hu hu
kita dua ni memang qaypo kan? he he he

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Ten Q 10x pada yg masih SUDI jengah2 BLOG BERKARAT nih....

hehehehehehehehe.....

My BeautyFull Followers